Vije-sti

Metal koncert: Pale Origins i MBurns u Močvari!

Metal koncert: Pale Origins i MBurns u Močvari!

U petak, 17.9., u Močvaru dolaze Pale Origins, moderni peteročlani metal bend nastao početkom 2016. godine te MBurns, četveročlani metal bend iz Rijeke osnovan 2006. godine!

PALE ORIGINS (Zagreb)
Web: FacebookYoutube
Pale Origins iza sebe ima mnoštvo nastupa, uključujući i dvije europske turneje kada se počeo definirati i identitet benda. To je rezultiralo izdavanjem prvog full-length albuma “Shoganai”, koji je svijetlo dana ugledao u travnju 2020. godine. S obzirom na to da ga nisu imali priliku promovirati, možemo ga očekivati u glasnom i žestokom izdanju jer momci zadnjih godinu i pol nisu stagnirali, već su trud i vrijeme uložili u vježbanje setliste i istovremeno radili na novim materijalima.

MBURNS (Rijeka)
Web: FacebookYoutube
Deset godina stariji MBurns, od svog je osnutka odsvirao brojne klupske i festivalske nastupe diljem Hrvatske, kao i one izvan granica (Slovenija, Engleska, Bosna i Hercegovina). 2011. godine bend izdaje svoj prvi istoimeni album i EP s obradama nazvan "From Cover To Cover". Nakon poduže diskografske pauze, krajem 2017., MBurns izdaje svoj drugi album "More To Life Than This", a nedavno izbacuje i single "The Rapture" kojim najavljuje novi materijal.

PETAK 17.09 • POČETAK 20:00 • UPAD 30/40 KN
Pretprodaja ulaznica: entrio.hr i prodajna mjesta Entria
Lokacija: Močvarna terasa
Covid putovnice nisu potrebne.
Koncert je sjedećeg tipa i broj ulaznica je ograničen.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni