Vije-sti

Surferi The Mullet Monster Mafia premijerno u Zagrebu

Surferi The Mullet Monster Mafia premijerno u Zagrebu

The Mullet Monster Mafia iz Brazila stižu na svoju treću Europsku turneju i prvo gostovanje u Hrvatskoj! U klubu Hard Place u srijedu 15.06. promoviraju svoj četvrti album 7” EP "Surf'n'Goat" (Drunkabilly Records - Belgium).

Na ovoj turneji sviraju u 8 zemalja - Hrvatska (gdje su organizaciju gostovanja preuzeli The Bambi Molesters), Austria, Italija (co-headliner Surfer Joe Summer Festivala), Švicarska, Francuska, Belgija (headliner Pirate Farm Festival), Nizozemska (Rosrock Festival) i Njemačka. Impresivna turneja za jedan surf band, a nama je veliko zadovoljstvo što će nastupiti u Biggest Little Rock Klubu!

Oformljeni su 2009-te u gradu Piracicaba, država São Paulo, i odmah su počeli svirati žestoku Surf glazbu sa utjecajima punka, metala i ekstremnih surf bandova (!) Njihovi koncerti su veliki žestoki toolomi. Već prvim albumom "Power Surf Orchestra" pokazali su svoj osebujni surf punk stil i pokupili sjajne kritike publike i novinara, a promotivna turneja sa američkim punk rock legendama Agent Orange samo je učvrstila njihov status kao najbojeg surf banda u Brazilu. Uslijedili su nastupi na svim velikim Brazilskim festivalima, a zatim i drugi (rasprodani) album "Dogs of the Seas". Nakon toga osvajaju Europu po prvi puta, a brazilski mediji ih stavljaju na listu najboljih rock bandova u državi. Njihov takozvani Power Surf zvuk odzvanja i na trećem albumu "Clash of the Irresistible" i novom "Surf n'goat", a čuje se i na mnogobrojnim kompilacijama širom svijeta.

Ne propustite ovaj jedistveni band u klubu Hard Place u srijedu 15.06. uz toplu preporuku Bambi Molestersa!
Podršku Brazilcima će pružiti "Četvorica prekaljenih glazbenih šmekera"pod nazivom Thee Melomen. Svježi band iz Zagreba, sastavljen od melomana: Vex (ex Vex and the Voxtones), Vex Wombat (ex thee Mad and Hairy Wombats), Ive (ex Dijabaz) i Mislav (Erotic Biljan and his Heretics, ex Babies). Oni su stari zanesenjaci rock muzikom, a naročito onom sirovom i sviraju autorske stvari i obrade tipa: New York Dolls, Stooges, CBGB…
Hard Place - Biggest Little Rock Club in Town - Vam ponovo donosi koncertnu poslasticu – žestoki surf i sjajni punk'n'roll – NE PROPUSTITE!
Ulaznice po cijeni od 30 kn samo na ulazu u klub od 20 sati!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni