Vije-sti

Mayales, posljednji nastup povratničke postave u Vintage Industrial Baru

Mayales, posljednji nastup povratničke postave u Vintage Industrial Baru

10378218_745105775560788_6188371546310575993_nU četvrtak, 30. listopada u Vintage Industrial Baru nastupit će Mayales. Najavljeni koncert bit će njihov prvi u Vintageu te ujedno i zadnji uopće u sadašnjoj postavi.


"Poziv na 'posljednji koncert povratničke postave' nije jeftin i patetičan medijski trik niti objava raspada, to je poziv na 'oproštajku' od sjajne postave koja je i koncertno uskrsla Mayalese nakon 13 godina pauze. Odlaze nam Ivana Rushaidat (vokal) i Marko Levanić (bas) koji se posvećuju svojim bendovima i projektima. Umjesto da tražimo zamjene mi ćemo se posvetiti novim pjesmama, albumu... Ne želimo završiti ovu lijepu bajku koja nam se dogodila nakon objavljivanja povratničkog albuma. Vidimo se u Vintageu!", rekao je Petar Beluhan


Početkom 2013. godine, nakon objave proslavljenog povratničkog albuma 2,  Mayales je ponovno uskrsnuo kao rasan bend dostojan kultnog koncertnog statusa 90-ih godina. Povratnička postava, osim apsolutnog žanrovskog zaokreta, donijela je sa sobom nova imena koja su udahnula autentičan pop rock izričaj bendu apsolutne glazbene predanosti. Sada kada je ova priča napravila puni krug, bend će se 30. listopada koncertom u Vintage Industrial Baru oprostiti od dvoje članova koji su obilježili ''Mayales 21. stoljeća''.

Uvijek svježa Ivana Rushaidat napustit će Mayales kako bi se posvetila solo karijeri s bendom A Little drop of Poison, te kazalištu i filmu, dok se Marko Levanić - izvanredan basist mlađe generacije - vraća gustom rasporedu matičnih Pips, Chips and Videoclips.

Ne propustite svjedočiti posljednjem nastupu povratničke postave grupe Mayales!

Cijena ulaznica u pretprodaji iznosi 40 kuna, a na dan koncerta 50 kuna. Karte u pretprodaji potražite u samome klubu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni