Vije-sti

Matt Shaft objavio treći singl i novi videospot

Matt Shaft objavio treći singl i novi videospot

Svestrani mladi autor i umjetnik Matt Shaft predstavlja nam treći po redu singl i novi videospot po imenom "Worry".

Novim singlom "Worry" pokazuje nam novu dimenziju njegove glazbe. Brži i plesniji ritmovi, bogato višeglasje, lepršave, vesele, opuštajuće i radio-friendly melodije optimističnog teksta te jednostavnost uklapanja puno instrumenata u jednu pjesmu ovog puta uz izostavljanje njemu drage violine. Shaft je ponovno sam snimio sve instrumente (osim gitare) te time pokazao svoju multiinstrumentalnost i način na koji on želi prikazati svoju pjesmu. Gitare mu je ovaj put snimio Petar Ivkić, inače gitarist Emanuela, Sinapse i jos nekolicine bendova, kojega već možemo svrstati kao stalnog člana cijelog Matt Shaft projekta. Također, na ovom singlu se kao gost pojavljuje Juraj Vivana Šokičić, jako talentirani mladić koji je već u više navrata privukao medijsku pozornost na sebe. Sjetimo se samo da je u Dresdenu ove godine na ulici napravio pravo oduševljenje slušatelja otpjevavši "All of me" od John Legenda. Sve u svemu, svojim tehnički potkovanim glasom i slaganjem višeglasja na osnovnu melodiju potpuno obogaćuje pjesmu i daje joj traženu puninu. Pjesma je već premjerno izvedena u KSET-u i Rockmark-u.

Za glazbenu produkciju ponovno je zaslužan Antonino Šimić iz Greenwood productiona u Zagrebu koji je odradio odličnu produkciju svjetske razine.Videospot je snimljen na različitim lokacija u Zagrebu i Vinkovcima u produkciji i montaži Denisa Komljenića uz asistenciju Shafta.

Bilo kako bilo ne sumnjamo da se radi o jednog kvalitetnoj i zanimljivoj suradnju punoj pozitive koju i sami možete osjetiti slušajući "Worry" i gledajući novi videospot.

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni