Vije-sti

Math-rock trojac Lingua Nada dolazi u KSET

Math-rock trojac Lingua Nada dolazi u KSET

U srijedu, 8. svibnja ludilo njemačkog trija Lingua Nada, koji se u sklopu proljetne europske turneje vraćaju u Zagreb, prštat će kroz sve procjepe zagrebačkog KSET-a.

Ovaj math-rock trojac iz Leipziga, hiperaktivno neuračunljiv, kormilari orijentalnim pop vodama glasnim garage riffovima i drsko privlačnim melodijama, usprkos divljim vodama ne odvajajući se od suštinskog ritma svojih zabavnih pjesama. Po riječima kolega sa scene, njihovi su nastupi poput kugle za rušenje zgrada obojene u neonske kamuflažne boje: zarazni, bolni, slatki, gorki – i glasni!


Od 2014., kada su počeli s radom, dečki su izdali nekoliko EP-jeva, jedan split album s njemačkim bendom Paan te prošle godine i vlastiti album “Snuff” o kojem, među ostalim, iz Viceovog Noiseyja kažu da je napad na sinapse koji obožavaju.

“Long story short: Lingua Nada are the most exciting and innovating band Germany's underground scene has to offer.” Tammo (Trümmer)

Ovo predivno šarenilo zvuka i buke možete doživjeti za 30 kn u pretprodaji u KSET-u i Dirty Old Shopu, dok će na ulazu karte biti 40 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni