Vije-sti

Markiz predstavlja spot za pjesmu

Markiz predstavlja spot za pjesmu "Ti"

Početkom ove godine predstavili su prvu novu pjesmu nakon albuma "Red", "Tko mi je bio kriv", a sada zagrebački rockeri Markiz nastavljaju niz objava novih pjesama te s rock zvukom unositi dašak drugih žanrova.

Novi singl "Ti" u sebi ima zarazan funky i electro groove, a predstavlja nam sanjivi Markiz koji će vas zaraziti svojim ritmom i odvesti na plesni podij. Andrej Babić, koji potpisuje glazbu i tekst, još se jednom dokazuje kao vrstan glazbenik koji je spreman na sve izazove i koji će uvijek donijeti nešto novo.

Kao i u zadnjem hitu "Tko mi je bio kriv", ponovno miješa rock i elektroniku po uzoru na svjetska glazbena imena. Aranžman pjesme potpisuju članovi benda i Ivan Božanić. Sada nam je stigao i video spot, jedinstven za Markiz jer je u potpunosti "home-made", a ovog zanimljivog zadatka prihvatio se upravo Andrej Babić. Inače, Markiz iza sebe imaju tri studijska albuma, četiri nominacije za najprestižniju glazbenu nagradu Porin, te niz hitova koji se i danas emitiraju na radijskim i TV postajama.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni