Vije-sti

marisol predstavljaju live session “Nove boje”

marisol predstavljaju live session “Nove boje”

Glazbeni dvojac marisol predstavlja live session “Nove boje”.

Proljeće je već u punom mahu, ljeto mu je za petama, što znači, kako sami kažu, da je vrijeme za svježe pjesme iz glazbene radionice dvojca marisol.

“Nove boje” je novi audio-vizualni bombon iz njihove šarene vrećice. Radi se o 12-minutnoj premijernoj live izvedbi novih triju pjesama, “Azija”, “Riječi od šećera” i “Mars”. Ovog puta za lokalitet su odabrali prekrasan ambijent na otoku Lošinju, uistinu poseban muzej Apoksiomena. Video je režirao i montirao Dragan Đokić, a snimio Duje Kundić.

”Čini nam se kako je live izvedba praćena kvalitetnim vizualom na zanimljivim i živopisnim lokacijama sjajan paket kako predstaviti novu glazbu i publici, a i organizatorima festivala i koncerata. Nadamo se da ćete uživati u ovoj šarenoj lepezi boja i kroz glazbu ispričanih priča i ostanite uz nas, uskoro pripremamo još iznenađenja”, poručuje marisol.

Video za “Nove boje” je također uvertira u njihov novi studijski singl “Ljeto” za koji će trebati pričekati kraj svibnja.

marisol se predstavio krajem 2020. godine singlom “Kontrol frik”, a zatim i live videom s Hvara, svojevrsnim glazbenim filmom koji je najavio njihov hvaljeni album “Žene mape”. Zvuk albuma sami su nazvali mango pop žanrom, kao asocijaciju na nešto svježe, ukusno i fino, a mediji su ga opisali kao najbolji ljetni domaći soundtrack.

U međuvremenu dvojac je pripremio još, kako kažu, finih poslastica kao što je i live video s njihovog promotivnog zagrebačkog koncerta iz Akademije likovnih umjetnosti, kao i novi singl “Mars” s popratnim video spotom, koji je ujedno najavio da rade na novim pjesmama koje će se naći na drugom albumu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni