Vije-sti

Marin Jurić - Čivro objavio debitantski singl

Marin Jurić - Čivro objavio debitantski singl "Dobro jutro svima"

Jedan od omiljenih glasova i finalist glazbenog showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske te novi član glazbene obitelji Universal Music Hrvatska - Marin Jurić-Čivro predstavlja svoj debitantski singl! Od 16. lipnja je u regiji, ali i čitavom svijetu, dostupan njegov prvi singl "Dobro jutro svima", čiji autor je Ivan Dečak!

Marin Jurić-Čivro talentirani je 21-godišnjak iz Virovitice, koji je sa svojom specifičnom bojom vokala i zanimljivim karakterom osvojio publiku od samih početaka svojeg pojavljivanja u showu The Voice. S prvim falšom u pjesmi "Ain't No Sunshine" i činjenicom da je ostao svoj, zaokupio je pažnju mentora Ivana Dečaka, u čiji tim se ubrzo priključio. Izvanredni nastupi iz emisije u emisiju popraćeni su iznimnom podrškom publike, što ga je dovelo do samog finala showa The Voice – Najljepši glas Hrvatske!

Svoju glazbenu priču započeo je od ranih dana djetinjstva, kada je u rodnoj Virovitici upisao glazbenu školu. Tijekom osnovne škole bio je dio cover benda Irritus, a zatim i blues skupine Ohio, da bi se kasnije pridružio zagrebačkom metal bendu SITS. Prijavom u spomenuti glazbeni show otvorio si je nova vrata i zakoračio u samostalnu glazbenu karijeru. Iznimna ljubav prema glazbi i talent doveli su ga i do diskografskog ugovora s Universal Music Hrvatska, čime je postao jedno od prvih lokalnih imena koja su dio Universal Music Austria & Western Balkans glazbene obitelji.

"Riječi pjesme su o mom trenutnom životnom stilu, zato mi je pjesma kul. Sretan sam što imam svoj prvi singl, koji su mi omogućili Ivan Dečak, moj mentor u showu, ekipa iz Svadbasa te moja diskografska kuća Universal Music. Nadam se da će sve cvjetati u punom sjaju! " – Marin Jurić-Čivro

Tekst i glazbu pjesme "Dobro jutro svima" autorski potpisuje Ivan Dečak , a snimljena je u suradnji s producentima Jurom Ferinom i Pavlom Miholjevićem iz Svadbasa, u njihovom zagrebačkom studiju. "Prije svega, drago mi je što sam ispunio predizborno obećanje i napisao pjesmu jednom od svojih kandidata" otkriva Dečak i nadodaje "Marin se sjajno snašao u studiju gdje smo zajedno s dečkima iz Svadbasa (Jura Ferina i Pavle Miholjević, inače dugogodišnji producenti Vatre) radili na pjesmi "Dobro jutro svima". Usudim se reći da se u njoj i pronašao. Pjesma, osim što donosi miris razuzdanih ljetnih tuluma, opisuje fazu života kroz koju Marin, obzirom na svoje godine, upravo i prolazi. Nadam se da će publika podržati Marina u njegovim prvim glazbenim koracima."

 

 

http://www.marinjuriccivro.hr/
https://www.facebook.com/civromusic

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni