Vije-sti

Manje od deset dana do početka Let's Rocka: Poznata kompletna satnica trećeg izdanja festivala

Manje od deset dana do početka Let's Rocka: Poznata kompletna satnica trećeg izdanja festivala

Manje od deset dana ostalo je do početka trećeg izdanja Let's Rock festivala koji će se 24. i 25. lipnja održati na Tvrđavi sv. Mihovila, a od danas je poznata i kompletna satnica festivala!

  • Sve je spremno za treći Let's Rock koji će kroz dva dana predstaviti dvadeset zvučnih, talentiranih imena iz Hrvatske, a po prvi put i iz naših susjednih zemalja. Iz Slovenije nam tako stižu jazz-soul duo freekind. i alt-rock bend Lelee. Iz Sarajeva dolazi bend Srklet sa zanimljivom kombinacijom funk i punk zvuka, a tu su i dva zvučna benda s beogradske scene – Fantom i KOIKOI, koji oduševljavaju live nastupima – poručuju iz Tvrđave kulture Šibenik.

    Prvi dan, u petak 24. lipnja na tri pozornice izmjenjivat će se: Diskodelija, Fire in Cairo, freekind., LELEE, Luul, Miriiam, Porto Morto, Rolo, Trokut i Willow Avenue, dok u subotu 25. lipnja stižu: Bad Daughter, Bluvinil, Đutko i plodovi zemlje, Fantom, Hram, Irena Žilić, KOIKOI, Marinada, Pseća plaža i Srklet!

    - Let's Rock je festival koji rado ističe i lokalne bendove pa šibenske snage ove godine predstavljaju Bluvinil, poznati i kao Apaši po svom istoimenom hitu, Hram, čiji je ulični old school hip-hop kroz album „Bijes“ pomeo domaću scenu. Stiže nam i šibenski četveročlani sastav Diskodelija za koji se čvrsto afirmirao na domaćoj glazbenoj sceni kao hrvatski predvodnik post rock scene. Tu nam je ekipa iz benda Rolo koji bi već mogli nazvati domaćim iako nisu iz Šibenika, nego susjednog Splita, jer su jedini nastupili na svim izdanjima Let's Rocka! – najavljuju iz Tvrđave kulture.

    Festivalske ulaznice su po cijeni od 230 kuna dostupne na sustavima Eventim i Croatia Tickets, a dnevne se po cijeni od 150 kuna mogu kupiti na Eventimu. Članovi Kluba prijatelja šibenskih tvrđava ostvaruju popust od 10 posto kupnjom ulaznice na blagajni Kuće umjetnosti Arsen.

    Kako ne biste propustili niti jednu novost vezanu za treće izdanje festivala, pratite službeni Instagram profil Let's Rock festivala!

PETAK 24. 6.

TRIBINE
19:00   LUUL
21:00   FREEKIND.
23:55   TROKUT
01:00   ROLO
 
GLAVNA POZORNICA
20:00   MIRIIAM
22:00   WILLOW AVENUE
23:00   PORTO MORTO
 
PARKING
19:30   FIRE IN CAIRO
20:40   LELEE
21:50   DISKODELIJA
 
SUBOTA 25.6.

TRIBINE
19:00   PSEĆA PLAŽA
21:00   FANTOM
23:55   KOIKOI
01:00   MARINADA
 
GLAVNA POZORNICA
20:00   IRENA ŽILIĆ
22:00   BAD DAUGHTER
23:00   BLUVINIL
 
PARKING
19:30   SRKLET
20:40   ĐUTKO I PLODOVI ZEMLJE
21:50   HRAM

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni