Vije-sti

Machine Gun Kelly predstavlja iščekivani album „mainstream sellout“

Machine Gun Kelly predstavlja iščekivani album „mainstream sellout“

Glazbeni fenomen Machine Gun Kelly objavio je svoj dugoiščekivani šesti studijski album „mainstream sellout“.

Album kojeg je producirao Travis Barker zaokružuje razdoblje od posljednjih nekoliko mjeseci tijekom kojih je princ punka (titula koju je MGK-u dodijelio Billboard) objavljivao singlove koji su se redovito našli na popisu hitova. Album dolazi uz impresivan popis gostujućih imena među kojima su  WILLOW, Young Thug, Gunna i blackbear, a dostupan je i na svim glazbenim platformama: https://mgk.lnk.to/msalbum

 

Uzbuđenje pred izlazak albuma iz dana u dan raslo je zahvaljujući suradnji s WILLOW i Lil Wayneom u pjesmi „emo girl“. Pjesma već broji više od 50 milijuna streamova te je ušla u top 25 Billboardove alternativne liste. Tu je i nedavno otkriveni singl „ay!s rap legendom Lil Wayneom koji je prešao 11 milijuna streamova već u prvom tjednu nakon objave, što dodatno može zahvaliti vizualno impresivnom spotu u kojem MGK i njegova demonstriraju što za njih predstavlja stil života rock zvijezde. Singl „maybe“ u nizu rock i rap gostiju u glazbenom videu donosi suradanju s Bring Me The Horizon, dok se MGK-u u pjesmi „make up sex“ pridružio glazbenik i producent blackbear. Najnovija pjesma izdvojena s albuma dolazi uz prateći video redatelja Philipa Andelmana.

Machine Gun Kelly je u međuvremenu najavio američku i europsku turneju na kojoj će mu se pridružiti imena kao što su Avril Lavigne, Travis Barker, WILLOW, blackbear, Trippie Redd, iann dior i brojni drugi. Neki od hrvatskoj publici najbližih koncerata su oni u Italiji, Češkoj i Njemačkoj, a održavat će se u rujnu 2022.

Tijekom zagrijavanja za „mainstream sellout“, glazbenik je dodatno iznenadio EP izdanjem „lockdown sessions“ na kojemu se nalaze tri viralna hita među kojima je i „roll the windows up“, fanovima ranije poznata kao „smoke and drive“.

U međuvremenu, Machine Gun Kelly je najavio turneju na kojoj će mu se pridružiti imena kao što su Avril Lavigne, Travis Barker, WILLOW, blackbear, Trippie Redd, iann dior i brojni drugi. Neki od hrvatskoj publici najbližih koncerata su oni u Italiji, Češkoj i Njemačkoj, a održat će se u rujnu 2022.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni