Vije-sti

Luce objavila debitantski album

Luce objavila debitantski album "Susret"

Luce je u utorak 2. listopada, službeno predstavila svoj prvi studijski album ‘Susret’ te najavila njegovu koncertnu promociju u Velikom pogonu Tvornice kulture.

Glazbena knjižara Rockmark bila je s razlogom dupkom puna. Jedna od vodećih imena mlađe kantautorske scene otvorila je novu sezonu ‘Akustike’ izvevši uz pratnju svog benda nekoliko pjesama s novog albuma oduševivši svojim impresivnim glasom i interpretacijom sve prisutne. Bilo je to odlično zagrijavanje za ono što nas očekuje 19.10. u velikom pogonu Tvornice kulture kad će Luce s pojačanom glazbenom pratnjom promovirati kompletan album. Luci će se na njenom prvom velikom koncertu u karijeri  pridružiti i nekoliko gostiju i to Aljoša i Tonka iz grupe Pavel, Gina i Nenad iz grupe Detour te klapa Stine.

Osim Luce autorski su joj se na nekim pjesmama pridružili Miro Gugić, Matej Milošev i Vinko Ergotić. Veći dio albuma aranžirao je i producirao Srđan Sekulović Skansi, a za tri pjesme je zaslužan mladi, no već dokazani Marko Mrakovčić, dok je vrlo originalni dizajn albuma osmislio Mladen Udovičić.

Album ‘Susret’ svakako otvara novu stranicu Lucinog glazbenog postojanja i djelovanja. Ništa manje nego što je bilo na otvaranju sezone ‘Akustika’ očekujemo podršku publike i u Tvornici kulture, 19.10., kada je najavljen ‘Susret’ za pamćenje i  nastavak jednog divnog putovanja.

Album „Susret“ je u prodaji i možete ga kupiti u Menart multimedijalnoj knjižari, CD Shopovima (Aquarius, Dancing bear, Dallas i Croatia Records), Rockmarku te u Multimedijalnim knjižarama Znanja i Hoću knjigu.

Cijeli album „Susret“ možete slušati i na Deezeru.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni