Vije-sti

Letu Štuke obilježavaju Record Store Day uz izlazak

Letu Štuke obilježavaju Record Store Day uz izlazak "The Best Of" izdanja

Povodom Međunarodnog dana prodavaonica ploča (Record Store Day) koji se ove godine održava 22. travnja, Letu Štuke objavljuju svoje "The Best Of" izdanje! Ovom kolekcijom najvećih hitova sarajevski bend predvođen Dinom Šaranom osvrće se na svoju 12 godina dugu diskografsku karijeru.

Letu Štuke – "The Best Of" donosi čak 17 pjesama, a posebna je novost bonus pjesma "Padaj" koja na ovaj način doživljava premijeru na CD-u.  Izdanje koje na jednom mjestu okuplja najbolje trenutke s albuma "Letu štuke", "Proteini i ugljikohidrati" te "Brojevi računa" svim ljubiteljima jednog od najkvalitetnijih rock bendova u regiji donosi hitove kao što su "Mjesto za dvoje", "Tesla", "Paranoja", "Pero Papacoder", "Šutiš", "Sunce" i druge.

"S obzirom da smo imali podužu diskografsku pauzu, ovaj The Best Of je nastao s ciljem da premosti jaz između naše stare i potencijalno nove publike. Nije bilo lako izostaviti neke pjesme, ali isto tako nema smisla da nakon tri albuma izdajemo duplu kompilaciju. Ovo, nadam se vrijedno i lijepo izdanje, poklon je svima koji su kroz godine voljeli i pratili rad benda Letu Štuke", izjavio je Dino Šaran.  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni