Vije-sti

Let 3 ima novi imidž uoči Antivalentinova

Let 3 ima novi imidž uoči Antivalentinova

Četiri jahača apokalipse poznata su još od biblijskih vremena – predstavljaju rat, kugu, glad i smrt. Let 3 odabrao je upravo tu temu za svoje nove scenske kostime u kojima će premijerno zasvirati na Antivalentinovu #7, ovog petka 4.3. u Boćarskom domu! No, u njihovoj verziji tu je 5 jahača apokalipse. Uz biblijske jahače, tu je i HDZ.

Iako ovi riječki jahači apokalipse ne donose smrt i uništenje, upravo realnost oko nas bila je inspiracija za nove kostime koje je za Let 3 šivala Marina Design, a s idejama za kostime uključili su se i fanovi Leta 3.

''Zapravo ova realnost oko nas je to. Dakle, eto, sve nam piše na čelima…Neka nit vodilja je bila baš ta nekakva apokalipsa i općenito cijeli taj pogrom koji ljudska rasa proživljava kroz ove zadnje godine… '' – poručio je Prlja te pozvao sve da u petak budu dio najbolje rokerske fešte u gradu.

Uz premijerno predstavljanje remake verzija nekih od svojih najvećih hitova, od kojih su nam nedavno predstavili Glavanovo/Malo san maka s TBF-om i Dramu s Alkom Vuicom, čeka nas i revijalno predstavljanje potpuno novog, dramatičnog i apokaliptičnog imidža Leta 3. Na koncertu će biti i prodajni štand na kojem će se moći kupiti i AntiValentinovo majice, a ulaznice će se moći kupiti i na dan koncerta na ulazu! 

Na koncert je moguće ući uz predočenje covid potvrde ili uz negativan test, a testiranje će se vršiti na ulazu od 17:30 sati po cijeni od 50 kn. Svi koji će se testirati na ulazu, unaprijed se mogu prijaviti na sljedećem linku: forms.gle/wnLi6raYhphGt55i6. Nakon prijave na mail će vam stići potvrda s vašim podacima koju pokazujete prilikom testiranja da se izbjegne zapisivanje podataka na ulazu i svi prije dođu na red! Ako se netko želi testirati ranije, može se uz predočenje ulaznice za AntiValentinovo testirati na drive-in punktu (50 kn, istočno parkiralište Velesajam, Ul. J. Antalla / Avenija Većeslava Holjevca). Koncert će biti  održan uz sve mjere i preporuke Stožera Civilne zaštite RH.      

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni