Vije-sti

Kreće RockLive promotivna turneja: Križevci, Zagreb, Koprivnica

Kreće RockLive promotivna turneja: Križevci, Zagreb, Koprivnica

RockLive Festival na kojem će ove godine od 13. do 15. kolovoza nastupiti Brkovi, Vatra, Dječaci, Six Pack, Gretta, Miss Sunshine, High5, Seraphim Codex, Stonebride, Muscle tribe od danger and excellence i brojni drugi, kreće u koncertnu promotivnu turneju.

U razmaku od sedam dana održat će se tri promotivna koncerta i to u Križevcima, Zagrebu i Koprivnici. Već u subotu 16.svibnja u križevačkom klubu Kulture nastupaju bendovi Atum, Lolita i Rens Argoa. RockLive turneja nastavlja se u srijedu 20.svibnja u zagrebačkom klubu Hard Place uz suradnju s HGF festivalom i istom postavom bendova, dok će završnica biti u Koprivnici u subotu 23.svibnja u prostoru FUNK koji se nalazi na lokaciji RockLive Festivala u Koprivnici uz bendove Atum, Lolita i What Matters Most. Također, informacije o RockLive Festivalu moći ćete saznati i u Zaboku 05. i 06. lipnja na finalu HGF festivala, dok su u pripremi promotivne večeri u Varaždinu i Bjelovaru.

Ulaz je na sve koncerte besplatan, a posjetitelji će imati priliku osvojiti festivalske ulaznice za RockLive Festival. Spomenimo kako su u prodaji festivalske ulaznice po cijeni od 80kn. Njihova će cijena od 1.7. iznositi 90kn, dok će cijena festivalske ulaznice  na dan festivala iznositi 100kn. Dnevne ulaznice moći će se kupiti pojedinačno svaki dan na blagajni festivala, a njihova će cijena biti objavljena 10 dana prije održavanja.

Prodajna mjesta:

Koprivnica – KKC Pixel

Križevci – Art Rock caffe
Bjelovar – Panic Room
Zagreb – Rockmark
Varaždin – Lavra
Čakovec – Fox bar
Đurđevac – Kaktus

Online putem sustava Entrio

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni