Vije-sti

“La La Land

“La La Land" open air u Našicama za ljubitelje elektronske glazbe

Uz samo obalu jezera "Lapovac" pokraj Našica, 14.svibnja, okupit će se prijatelji i poznanici koje povezuje glazba. Na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero susreće šumu, dj setom započeti će dan s prvom probojnom zrakom Sunca.

Uz samo obalu jezera "Lapovac" pokraj Našica, 14.svibnja, okupit će se prijatelji i poznanici koje povezuje glazba. Na jedinstvenoj lokaciji gdje jezero susreće šumu, dj setom započeti će dan s prvom probojnom zrakom Sunca. Tijekom dana šuma će vibrirati uz zvukove dub-a i reggae uz podrušku Slavonija Vibes Syndicate. Za vizualnu kulisu pobrinut će se "Rave Ann" koja će rasvjetnim tijelima obojati krošnje i stvoriti novi ugođaj kako noć bude odmicala. Ukoliko ogladnite osiguran je veći broj mjesta za roštiljanje, kao i šank kako vas ne bi ostavili žednima, a ukoliko vam je daleko kuća slobodno raširite šatore, ležaljke i rezervirajte vikend za kampiranje. Tijekom dana pridružite se u radionici izrade zajedničke velike skulpture od drveta uz support Regeneration ekipe iz Osijeka. Oni željni sporta mogu se okušati u turniru u odbojci na pijesku.

“Nadamo se da ćemo vam i ovog puta pružiti vam novo magično iskustvo kombinirajući najbolje od prirode, glazbe i zajedničke pozitivne energije…U La La Land-u ne toleriramo nasilje bilo kakve vrste spram osobe pored tebe i zemlje na kojoj stojiš.” - poručuju organizatori.

LINE UP:
Ewan, Seraphim codex, Marko felinger ,Tom Spock, Ervin Mandari, Moz, Omer, Articledisco, Ned, Ivan Rajković, Greys, Moshouse, Slavonija Vibes Syndicate, Distinctive, Fixsell, Sway, 3TT, Pigi da don, Mussa, Max, Kal el, Siky, Ivan Krpan, Blic Tretman, m.od, Danny, Dalko, Khari.

VISUALS & DECO:
Rave Ann Regeneration, Dhp Astronauts

Cijena upada 20 kn

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni