Vije-sti

Luce ima novi singl i spot -

Luce ima novi singl i spot - "Dogodila se dosada"

Talentirana mlada kantautorica Luce objavila je novi singl i video spot za pjesmu "Dogodila se dosada".

Novi singl je skinut s hvaljenog prošlogodišnjeg EP-ja "U bojama", a premijeru je doživio na obilježavanju Dana prodavaonica ploča (Record Store Day), kada je Luce održala i mini koncert te je još jednom uživo predstavljen njen specifičan glas koji dominira i ovom pjesmom.

Novi singl "Dogodila se dosada" dobio je prateći video spot za koji režiju potpisuje perspektivna Ema Giunio koja je uz pomoć Jana Mihaljevića i Marina Maršića izvrsno zaokružila naglasak na elementu vremena koje je bilo i završilo, kao i retrospekciju istoga. Kako navodi Luce, spot nije tipična ljubavna priča jednog para koja bi se možda očekivala obzirom na tematiku pjesme.

Pjesmu je napisao Aljoša Šerić, autor čiji glazbeni opus Luce iznimno cijeni. "U jednom razgovoru, spontano je došlo do priče ima li neku pjesmu možda koju bih ja pjevala i "uzela pod svoju". Poslao mi je pjesmu i zaljubila sam se u nju na prvo slušanje. Mislim da smo svi u životu imali fazu koju pjesma opisuje i da se mnogi mogu prepoznati i poistovjetiti s njom. Ja znam da ja jesam." - ističe mlada umjetnica za koju mnogi tvrde da je najljepši ženski vokal mlađe generacije.

Nakon prošlogodišnjeg hvaljenog EP-a "U bojama" kojim je osvojila velik broj slušatelja i osigurala pozitivne kritike, Luce i dalje marljivo radi na novim autorskim pjesmama. 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni