Vije-sti

KvartArt i Grmi Grma (31.5.) @ Kulturni klub O'grada

KvartArt i Grmi Grma (31.5.) @ Kulturni klub O'grada

O'grada

Kulturni klub O'grada spaja likovnu i glazbenu umjetnost

Sutra, 31. svibnja, od 12 sati svi zaljubljenici u umjetnost i rukotvorine mogu doći na svoje ako posjete Kulturni klub O'grada na Kustošiji gdje će na već tradicionalnom KvartArtu moći nabaviti najoriginalnije stvarčice: nakit, torbe, sapune, slike i fotografije i ostale modne dodatke i umjetničke predmete, kao i donirati i razmjeniti knjige, upoznati umjetnike, dizajnere, fotografe, hrvatske književnike, a pred sam kraj poslušati dobar koncert benda Vibrica na krovu kluba u 18 sati.

KvartArt ovoga puta ima i humanitarni karakter jer će posjetitelji moći dati svoju donaciju za pomoć stradalima od poplava. Dio od prodaje umjetničkih predmeta, kao i kotizacija izlagača, također će se uplatiti kao donacija.

U obližnjoj park šumi Grmoščica, pak, od ranij jutarnjih sati trajat će akcija čišćenja šume, a bit će organizirane i brojne radionice (izrada nakita, žongliranje, pletenje), nekoliko izložbi, kao i lutkarska predstava.

U 20 sati počinje koncert na kojem će nastupiti LeZbor, Sebastian Doe, Elma Burnić, Elephant And The Moon i Bubnjari, a očekuje se i nastup gosta iznenađenja.

Ovaj bogat i šarolik program sigurno je dobar poziv na cjelodnevno druženje na Kustošiji.

Facebook event

Tekst: Ana Hotko

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni