Vije-sti

Krokodili dolaze: Ensh izdao cover Električnog orgazma

Krokodili dolaze: Ensh izdao cover Električnog orgazma

Kultna pjesma ,,Krokodili dolaze" El Orga, počinje sasvim novi život u Enshovoj izvedbi.

Po povratku iz Kanade, Milenko Vujošević, poznatiji pod pseudonimom Ensh, snimio je pjesmu ,,Ćuti" koja je postala instant hit diljem regije. Nakon nje, uslijedio je album ,,Both of Them Milenko" na kojem su jednako zastupljene pjesme na srpskom i one na engleskom jeziku. Ovime je Ensh obilježio 2015. godinu, ali ju nije zaokružio. Pored dvije vrlo uspješne balkanske turneje i debi izdanja, producent je odlučio svojim sve brojnijim fanovima pred novogodišnje praznike pokloniti još jednu bonus pjesmu, a ujedno i odati počast Električnom orgazmu, kultnom novovalnom bendu koji obilježava 35 godina postojanja. 

Kultna pjesma ,,Krokodili dolaze" El Orga, počinje sasvim novi život u Enshovoj izvedbi.

,,Kada sam se vratio u Beograd prije nešto više od dvije godine, nisam poznavao muziku s ovih prostora. Među prvim stvarima koje su mi preporučili, bio je ,,Paket Aranžman". To je bilo dovoljno da se zaljubim u čitav taj pokret. Na ideju predstavljanja svojeg viđenja jedne domaće pjesme, došao sam zajedno s Urošem Milovanovićem pa sam se odlučio za ,,Krokodili dolaze". Htio sam pokazati i to da su pjesme domaćih autora, čak i one stare po nekoliko desetljeća, veoma inspirativne nama, mlađoj generaciji glazbenika. Također, želio sam na svoj način Električnom orgazmu čestitati rođendan", kazao je Milenko Vujošević.

Singl ,,Krokodili dolaze" u Enshovoj verziji dostupan je za besplatno preuzimanje na njegovoj službenoj bandcamp stranici, a uskoro nas očekuje i ekranizacija ovog singla. Poslušajte ga ispod.

Ivana Belošević
Ivana Belošević

urednica, lektorica; "The west's asleep, let England Shake!"