Vije-sti

Koncert za Dumovec u Vintage Industrial Baru

Koncert za Dumovec u Vintage Industrial Baru

Azil Dumovec poziva 19. svibnja na humanitarni koncert u Vintage Industrial Baru, kojem je cilj prikupljanje sredstava za prikupljamo sredstva za uređaj za sterilizaciju kirurških instrumenata u veterinarskoj ambulanti.

Glazbena imena velikog srca Gatuzo, Picksiebner, Cinkuši, Nosači pacijenata i Jeboton uz organizatore, azil Dumovec i voditeljicu Ninu Slišković udružit će snage 19. svibnja na pozornici Vintage Industrial Bara (Savska 160).

Cilj je skupiti što više novca za napuštene zagrebačke životinje, a na stotine ih prolazi kroz ambulantu svake godine i mnoge od njih trebaju liječenje i dobru skrb da bi čim prije mogle pronaći novu obitelj i dom. Ulaz na koncert je 35 kuna, svirke kreću od 21 sat. 

Svi su pozvani da dođu, odlično se zabave i pomognu osigurati što bolje uvjete životinjama koje u azilu Dumovec čekaju nove vlasnike. 

Cijeli prihod od ulaznica namijenjen je dobrobiti životinja, a psi i mace će to znati cijeniti. Zato, dođite, podržite rad azila Dumovec, uživajte u sjajnom koncertu i pritom učinite dobro djelo. Sve za malene njuškice!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni