Vije-sti

Kojoti - Prvi samostalni koncert nakon povratka na scenu

Kojoti - Prvi samostalni koncert nakon povratka na scenu

Rock'n'roll manijaci – Kojoti, nakon furioznog povratničkog nastupa na festivalu Brijačnica, za svoj prvi samostalni nastup izabrali su Rijeku i Pogon kulture.

Tako će Riječani 28. travnja s početkom u 22 sata moći svjedočiti istinskoj rock atrakciji koja se probudila nakon 17 godina sna. Kojoti su jedni od nositelja Fiju-briju generacije, a osnovani su 1992. godine. Utemeljio ih je Davor Viduka. Bend nastupa u svojoj najjačoj postavi Davor Viduka (gitara), Alen Marin (vokal), Vanja Marin (bas) i sa  našim, domaćim dečkom iz Rijeke - Bobo Gruičićem (bubanj). Kojoti su u svojoj karijeri objavili tri studijska albuma za Dancing Bear, "Kojoti" (1995.), "Halucinacija" (1996.) i "Sex Disko Kung Fu" (1998.). Sa radom su prestali 2000. godine, a ova 2017. godina je novi početak ovog legendarnog benda.

"Kojoti su se vratili da bi ostali i zvuče bolje nego ikad" moglo se čuti nakon povratničkog nastupa na Brijačnici, zato i ne sumnjamo da će se "Pogon" tresti od čiste energije i hitova poput "Sto milja daleko od nje", "Halucinacija", "Razuzdan i lud", "Hodala je pola metra iznad zemlje", "Trese, lupa, udara" i "Izgubljen u svemiru".

Ulaznice su u pretprodaji po 50 kn, dok će na dan koncerta iznositi 70 kn.

Prodajna mjesta: 
The Beertija, Slavka Krautzeka 12, Rijeka
Dallas music shop, Splitska 2a, Rijeka
Croatia records music shop, Užarska 3. Rijeka
Entrio prodajna mjesta i online entrio.hr

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni