Vije-sti

Klinika Denisa Kataneca otvara dvodnevni hitni prijam u KSET-u

Klinika Denisa Kataneca otvara dvodnevni hitni prijam u KSET-u

Potrebnija nego ikad, Klinika Denisa Kataneca vraća se 25. i 27. veljače te otvara hitni prijam u već dobro joj poznatom KSET-u.

Klinika je projekt oformljen oko kantautora Denisa Kataneca koji je već otprije poznat široj publici po mnogobrojnim nastupima i projektima te kritičkim hvalospjevima. Denis Katanec je autor prepoznatljivih intimnih i emocionalno nabijenih tekstova i pjesama. Zajedničkim snagama Klinika svoje pjesme pretvara u vrtlog emocija i energičan glazbeni izričaj koji publiku ne ostavlja ravnodušnom. 

Žanrovski se njhova glazba može opisati kao mješavina shoegazea, psihodeličnog folka i eksperimentalne glazbe. Posljednje izdan album "Jada Jada"' nizao je pozitivne recenzije na glazbenim portalima, a njegov je "pandemijski tajming" nagnao mnoge stare i nove kliničare na posvećeno preslušavanje u izolaciji vlastitog doma.

Trenutnu postavu Klinike čine Karlo Cmrk (bas), Brane Norac (električna gitara, vokal), Vinko Vujec (bubnjevi) i Denis Katanec (akustična gitara, vokal). Kao interventnu članicu navode Eleonoru Hil koja im se kao gost često priključuje na violini i vokalima.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni