Vije-sti

Kandžija predstavlja spot

Kandžija predstavlja spot "Nema labavo"

Kandžija i Gole žene predstavljaju novi singl i prateći videospot – "Nema labavo", naslovnu pjesmu iznimno hvaljenog albuma!

Krajem prošle godine, Kandžija i njegov bend Gole žene, objavili su hvaljeni studijski album "Nema labavo" koji je u rekordnom roku uhvatio same vrhove godišnjih top lista najboljih izdanja 2015. S albuma je do sada predstavljena nekolicina singlova i pjesama sa sumanutim videospotovima, među kojima je i još uvijek aktualni singl "Đuro ".

Uz Đurino odobrenje, Kandžija i Gole žene su kao novi singl pripremili naslovnu pjesmu izdanja - "Nema labavo". Novi singl stiže nam uoči priprema za veliku koncertnu promociju studijskog izdanja koja će se održati 12. ožujka u Tvornici kulture. Kako i priliči svim pripremama, momci, uz muzičke finese, bruse i svoju fizičku spremnost pa su tako za "Nema labavo" pripremili i 'Teretana Session' videospot u kojem su ugostili jednu i jedinu – Vesnu Mimicu. Videospot je svoju TV premijeru imao u sklopu HRT-ove emisije "Dobro jutro Hrvatska", a dostupan je i na YouTube/Vevo kanalu Kandžije i Golih žena.

"Nema labavo je himna albuma i himna svake teretane, zvali smo Vesnu koja nam je pokazala par vježbi tako da stvarno nema labavo. Svi imamo upalu mišića."  – izjavio je Kandžija.

Pripreme za koncertnu promociju albuma najavljene su još tijekom prošlog tjedna, kada je otkriveno kako će se putem svog YouTube/Vevo kanala publici pružiti uvid u aktivnosti uoči zagrebačkog nastupa. Svakog utorka do koncerta će objavljivati "Teretana Session" - novi videospot s jednom od pjesama s albuma "Nema labavo". Uvodni dio činila je "Preuvjerljiva tamburica", a ovog tjedna nam stiže i spomenuti "Teretana Session" za novi video singl.

O "Teretana Sessionu" Kandžija otkriva: "Naš najvažniji koncert ikad, osim sviračkog znanja, zahtjeva i veliku koncetraciju i fizičku spremu, a mi smo realno oduvijek bili mišićavi, iako se možda ne vidi. Sad smo odredili plan od 4 tjedna fizičkog i mentalnog treninga, svaki ćemo snimiti da vidite kako nam ide. Počeli smo dosta lagano s tamburicama i odradili visinske pripreme, a ovaj tjedan nastavljamo s još malo razgibavanja jer je to najvažniji dio, realno. U tome nam je pomogla i osoba koju jako cijenim i poštujem još odmalena, a to je Vesna Mimica i ovim putem bih htio reći - hvala ti, Vesna, lavovski posao si odradila. Sad, nakon toga, mislim da smo spremni i već sljedeći tjedan bismo mogli krenuti s ozbiljnim pripremama i stvarno početi vježbati, ali polako, ne bismo htjeli da se netko ozlijedi ili istegne mišić bezveze."

Ulaznice za zagrebački koncert, 12. ožujka u Tvornici kulture, su u prodaji po cijeni od 40 kn, dok će na dan koncerta iznositi 55 kn. 

Službena prodajna mjesta: 
Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1
Aquarius CD shop, Varšavska 1
Dirty Old Shop, Tratinska 18
Prodajna mjesta Entrio.hr i www.entrio.hr
Organizator koncerta je Tvornica kulture.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni