Vije-sti

Kandžija i Gole žene uživo na Fuliranju!

Kandžija i Gole žene uživo na Fuliranju!

Ovog četvrtka, 20. prosinca, Kandžija i Gole žene održat će na zagrebačkom Fuliranju vrući blagdanski koncert zmajskih razmjera!

Naime, ultimativni hrvatski geek-shop Here Be Dragons svoje pratitelje, fanove, prijatelje i slučajne prolaznike časti ovim iznenadnim Adventskim koncertom. Poznavajući atmosferu koja prati svaki koncert Kandžije i njegovih Golih žena, i ovom prigodom se može očekivati izvanredno koncertno iskustvo, koje će publiku zagrijati, preznojiti i vjerojatno izuti iz zimskih cipelica.

 

Prije tri godine, najpoznatiji hrvatski Rimokatolik i njegove Gole žene objavili su hvaljeni album "Nema labavo", a ovo će biti odlična prigoda uživo čuti dobro nam poznate pjesme "Crkva", "Đuro", naslovnu "Nema labavo", "Pit i jest i pit"...Također, ove je godine Kandžija objavio i samostalno EP izdanje "Beton", s kojim je obogatio ovogodišnju kolekciju domaćih hip-hop izdanja.

 

Koncert Kandžije i Golih žena na zagrebačkom Fuliranju održat će se u sklopu Here Be Dragons kutk. Početak je u 21 sat, a upad je naravno slobodan!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni