Vije-sti

John Newman i Natali Dizdar objavili singlove ususret Zagreb Callingu

John Newman i Natali Dizdar objavili singlove ususret Zagreb Callingu

Specijalna gošća prvog dana Zagreb Callinga, Natali Dizdar, i headliner druge večeri, John Newman, izbacili su proteklih tjedana nove singlove koji osvajaju brojne domaće i strane top liste.

Pjesma "Ne reci zauvijek" autorski je uradak Natali i iznimno bliskog suradnika, dugogodišnjeg gitarista Vladimira Mirčete te tekstopisca i pjesnika Dejana Aleksića. Produkciju potpisuju Pavle Miholjević i Jura Ferina, tim s kojim je započela suradnju na posljednjem singlu "Iluzionist" I pjesmama koje će se naći na novom studijskom albumu.

Odličan videospot snimljen je pod redateljskom palicom Andreja Korovljeva, koji je do sada radio Nataline spotove za pjesme "Zamijenit ću te gorim", "Stranac", "Stop" i "Grijeh" te neponovljivi koncert u ZKM-u. Priča o emocionalnom odnosu dvoje ljudi koji čeznu za nepoznatom ljubavi snimana je u dvorcu Poklek početkom godine.

Nakon dva sjajna singla s aktualnog albuma "Revolve" John Newman se odlučio na još jednu suradnju koja će se zasigurno čuti u svakom klubu ovog ljeta. Zajedno s legendarnim Nileom Rodgersom sudjelovao je u stvaranju hita "Give Me Your Love" britanskog producenta Sigale. Prepoznatljiv Johnov vokal i Nileova gitara dali su poseban dodir ovoj fuziji housea, soula i disca.

"Obojica smo fanovi jedan drugog i čim sam čuo nekoliko Sigalovih singlova znao sam da želim raditi s njim" – tim riječima je John Newman opisao svoju aktualnu kolaboraciju.

VIP ULAZNICE

Od danas u 9:00 u ponudi su dnevne VIP ulaznice za oba dana Zagreb Callinga. Cijena im iznosi 349 kn za prvi, odnosno 299 kn za drugi dan.

Drugo izdanje Zagreb Calling festivala održat će se na stadionu Šalata u srijedu 22. i četvrtak 23. lipnja. Prve večeri program će otvoriti Natali Dizdar poslije koje se na scenu penju Jinxi dok je pozicija headlinera večeri pripala britanskim soul/pop legendama Simply Red kojima će to biti prvi nastup pred zagrebačkom publikom. Druge večeri prvi će zasvirati riječki Quasarr, drugi Elemental, a posljednji na popisu izvođača je nova soul zvijezda John Newman.

Organizator Zagreb Callinga je Avalon Produkcija.

ULAZNICE
Dnevne ulaznice za prvi dan / 22. lipnja

Parter: 260 kn u pretprodaji, 280 kn na dan koncerta
Tribina: 290 kn u pretprodaji, 310 kn na dan koncerta
Fan Pit: 299 kn u preprodaji, 320 kn na dan koncerta
VIP: 349 kn
Dnevne ulaznice za drugi dan / 23. lipnja
Parter: 170 kn u pretprodaji, 190 kn na dan koncerta
Tribina: 230 kn u pretprodaji, 250 kn na dan koncerta
Fan Pit: 250 kn u pretprodaji, 270 kn na dan koncerta
VIP: 299 kn

Službena prodajna mjesta:
Dirty old shop, Tratinska 18
Rockmark, Berislavićeva 13
Aquarius CD Shop, Varšavska 13
Dallas Music Shop Rijeka, Splitska 2a
Dancing Bear Zagreb, Gundulićeva 7
Dancing Bear Split, Dioklecianova 6
Dancing Bear Osijek, Trg Ante Starčevića, pothodnik
Eventimova prodajna mjesta i www.eventim.hr  

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni