Vije-sti

Jam ritual, Skaut i Achromatic Attic u srijedu u Vintageu!

Jam ritual, Skaut i Achromatic Attic u srijedu u Vintageu!

Predzadnje izdanje 3. sezone Good Vibrationsa u srijedu, 27. svibnja, Vintage Inustrial Bar dovodi tri benda: Skaut, koji će imati promociju novog albuma, Achromatic Attic koji će predstaviti novi EP, dok će večer otvoriti hvaljeni Varaždinci Jam Ritual.

Skaut su svojevrsni veterani zagrebačke i hrvatske alternativne scene. Prvi put su podigli prašinu još sredinom 2000-ih godina, a u posljednje vrijeme  tiho su  radili na novom albumu kojeg će službeno promovirati upravo ovom prilikom! Bend djeluje u sastavu Ivan Veljača, Davor Marinac, Gordan Dragić i Tomislav Šušak. Treba naglasiti za kraj i da su momci prvi bend koji je nastupio na Good Vibrations programu još u studenom 2012. godine.

Achromatic Attic stiže na Good Vibrations po drugi put. Iza sebe imaju dva izvrsna EP-a, a sada su spremni da nam predstave i treći po redu. Bend čine Dino Seferović, Domagoj Puškarić, Mislav Martić i Matej Lagura. Sviraju garage/indie rock i uživaju reputaciju vrlo energičnog live benda.

Jam Ritual je varaždinska blues rock četvorka koja je izmamila niz pohvala i kritike i publike nedavno izdanim albumom prvijencem Greasebucket. Do sada ih se moglo vidjeti na svim važnijim glazbenim događanjima u Zagrebu i okolici, a nedavno su imali vrlo upečatljiv nastup na Tabor Film Festivalu. Bend čine: Toni Tkalec, Edvin Đerahović, Karlo Merkaš i Matija Burek.

Nakon bendova za dobar štimung zadužen je  DJ Kneža koji će probrati kompilaciju alt rock hitova. Početak je u 20:30h, a cijena ulaznice 20 kuna.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni