Vije-sti

J.R. August sa zborom u Hrvatskom glazbenom zavodu!

J.R. August sa zborom u Hrvatskom glazbenom zavodu!

Nakon fantastičnog Afionovog koncerta u Hrvatskom glazbenom zavodu, Hangtime Agency u ovaj čudesni prostor dovodi najboljeg ribiča među kantautorima i najboljeg kantautora među ribičima, Nikolu Vranića poznatijeg kao J.R. August.

Njegov premijerni nastup u subotu, 15. veljače bit će prilika da sa svojim zborom promovira svoj prvi dugosvirajući i vrlo hvaljeni album „Dangerous Waters“. Cijena ulaznice u pretprodaji je 75 kuna, na dan će ako ih ostane koštati 90 kuna. Informacija o početku pretprodaje bit će dostupna uskoro.

J.R. August je multiinstrumentalist iz Zaboka koji je dosad objavio pet EP-a (“Change of Seasons”, “Tea Party with Mrs. Death”, “33”, “Tales from the Forest”, „Black Waters”). Ljubimac je podjednako publike kao i kritike, a pažnju javnosti zavrijedio je kvadrilogijom „Change of Seasons“ - pričom o četiri godišnja doba ispričanu kroz četiri videospota, od kojih se s prvim, „Man With A Magnificent Mind“, našao na ljestvici najperspektivnijih glazbenika na službenoj web stranici velikog Coldplayja.

 

Facebook event: https://www.facebook.com/events/2796416363918211/

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni