Vije-sti

Ivana Kindl predstavlja video za baladu

Ivana Kindl predstavlja video za baladu "Pusti Da Se Dogodi"

Nakon što je najnoviji singl Ivane Kindl „Pusti Da Se Dogodi“ pronašao izravan put do srca slušatelja te se odmah po objavi smjestio u prvih deset najemitiranijih pjesmama u domaćem eteru, naša ponajbolja vokalistica predstavlja i prateći spot u kojemu se isprepliću mašta i zbilja.

Prilikom snimanja pratećeg spota, Ivana je ponovo ostvarila suradnju s redateljem Daliborom Barićem koji je, između ostalih priznanja, ove godine bio u konkurenciji za nagradu Oscar u kategoriji najboljeg dugometražnog animiranog filma.

Slušajte „Pusti Da Se Dogodi“  na glazbenim platformama: IvanaKindl.lnk.to/PustiDaSeDogodi

Ono što se renomiranom multimedijalnom umjetniku posebno sviđa u dosadašnjem radu s Ivanom te zbog čega se uvijek radno odazove pozivu za suradnju je, ističe: „jednostavnost i spontanost pri osmišljavanju priča i ugođaja koje prate svaki spot koji smo do sada radili“. Oboje esteti i veliki umjetnici svatko u svom području djelovanja, Ivana Kindl i Dalibor Barić još jednom su efektno isprepleli svoje ideje te se pronašli u kreativi i posvećenosti detaljima u kojima se nerijetko krije simbolika. Ovoga puta za lokaciju snimanja odabrali su prekrasnu šumu u Grdanjcima kod Bregane te su tamo snimljeni video materijali dodatno obogaćeni impresivnim 2D i 3D animacijama. Direktor fotografije je Marko Petrović, koji osim snimateljskog oka posjeduje i izniman senzibilitet što zajedno s Ivaninom izvedbom i Daliborovim animacijama tvori esenciju impresivnih uratka pred nama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni