Vije-sti

Hvaljeni album

Hvaljeni album "11" Nike Turković od sada i na vinilu

Nika Turković, jedna od najuspješnijih mladih kantautorica početkom godine objavila je hvaljeni album prvijenac "11", uslijedio je rasprodani zagrebački koncert, nastup na Sea Star festivalu i uspješna turneja na kojoj su Nika i njezin bend publici predstavili "11".

U "11" ljubitelji Nikine glazbe od danas mogu uživati i na vinilu!

"Meni je imati svoj golemi album u rukama ogromna stvar, i to na prozirnom vinilu (jako ludo), poprilično veselje i moment za uštipnuti se. Pred koju godinu nisam mislila da ću doći do ove stepenice, tako da sam jako sretna da smo napokon ovdje. Što drugo; radim dalje za idući i jedva čekam.", o objavi svojeg prvog vinila ispričala je presretna Nika.

Nika se zadnjih tjedana "preselila" na male ekrane gdje je u talent showu "Superstar" u potrazi za novim glazbenim talentima u ulozi članice žirija, a  publiku će obradovati i vijest da uskoro stižu i njezine nove pjesme. Svi koji žele mogu se Niki pridružiti na promociji vinila koja će biti održana 12. listopada u KIC klubu (Preradovićeva ulica 5, Zagreb) od 18 sati. Nika će se u KIC-u družiti sa svojim fanovima i potpisivati ploče koje će biti dostupne po promotivnoj cijeni.

Vinil "11" dostupan je online na www.cedeterija.com, u Aquarius Music Shopu i u svim bolje opremljenim glazbenim trgovinama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni