Vije-sti

Horor Piknik i Piknik za Noć vještica u KSET-u

Horor Piknik i Piknik za Noć vještica u KSET-u

KSET će na Noć vještica, 31. listopada, ugostiti Piknik i Horror Piknik!

Stari znanci KSET-a i jedna od najoriginalnijih pojava na regionalnoj sceni predvođena je svojevrsnim genijem, Gos’nom Bandarom. Gos’n Bandar je još davne 1995. godine započeo svoje glazbeno putovanje eksperimentirajući u svom studiju.

Do 2006. godine nastali su mnogi neobjavljeni albumi kao rezultat njegova rada u prostorijama Piknik Studija. Rastuća popularnost u nekoliko godina dovela je do ozbiljnijih ponuda i čestih gostovanja na radio emisijama. 2007. godine na sceni pojavio se album "Miš, Puž i Ker" pod izdavačkom kućom „SKCNS“ i pokrenuo lavinu pozitivnih recenzija.

Gos'n Bandar potom formira prvu postavu benda Piknik i postaje koncertno aktivan. Od tada pa do danas nastale su mnoge pjesme u izvedbi cjelokupnog benda.

Usporedno s Piknikom nastaje i frakcija benda Horror Piknik koji isključivo obrađuje audio-video temu oldschool thrash metala. Horror Piknik svojom iskrenom i zabavnom interpretacijom davno zaboravljenog stila osvaja mnogobrojnu metal publiku.

Danas Piknik i Horror Piknik nastupaju zajedno.

Ovaj bend se nikada ne može svrstati ni u jedan stil jer obrađuje podjednako sve žanrove, iako u posljednje vrijeme naginju k "tvrđem" gitarskom zvuku.

Karte po pretprodajnoj cijeni od 40 kuna mogu se kupiti u KSET-u i Dirty Old Shopu. Na dan koncerta cijena karte iznosit će 50 kuna.

Event: Halloween: Piknik / Horror Piknik @KSET