Vije-sti

Hoomstock zaključio lineup

Hoomstock zaključio lineup

Hoomstock s tri nova imena zaključuje line-up za ovu godinu. Majkama, TBF-u, Kandžiji i Golim ženama, M.O.R.T.-u, Gatuzu, Breakdown!-u i Social Blueu, pridružuju se još Kawasaki 3p, Mnogi Drugi i Tight Grips.

Kao zadnji as u rukavu organizatori su čuvali ime Kawasaki 3p. O zagrebačkim zajebantskim punkerima ne treba pretjerano trošiti riječi jer njihovi hitovi najbolje govore o njima. Nakon dva uspješna albuma, prošle godine su izdali i treći "Goli zbog pasa" kojim su samo potvrdili reputaciju kao jednog od najboljih bendova na našoj sceni.

Također tijekom travnja trajale su prijave, a tijekom svibnja glasovanje za natječaj "Rokaj s nama na Hoomstocku". Pobjednik po stručnom žiriju je bio bend koji je ujedno i skupio najviše lajkova tijekom glasovanja, a to su Mnogi drugi. Mnogi drugi su još relativno mlad bend, iza sebe imaju nekoliko singlova, a kako sve to zvuči, imat ćete prilike vidjeti uživo na humskoj bini.

Bili su i na finalu HGF-a vidjeti koji će bend pobijediti i time zaslužiti svoje mjesto na ovogodišnjem Hoomstocku.

"Naš glas je otišao za kasnije pobjednike, a to su mladići Tight Grips iz Karlovca koji su jednostavno oduševili svojom vizijom alternativnog rocka, dok je frontmen izdominirao svojim nastupom. Očekujemo najmanje jednako dojmljiv nastup i na Hoomstocku." - poručili su organizatori.

Osim putem njihove Internet stranice i facebook profila, sve bitne informacije možete pronaći i na službenom festivalskom listu "Pouliterca" kojeg će redovito objavljivati do početka festivala.

Dva broja su već za nama (http://www.hoomstock.com/pouliterca-broj2.php)      

Cijena festivalskih ulaznica iznosi 50kn do 15. srpnja, a one se mogu nabaviti putem sustava Entrio.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni