Vije-sti

Harvo Jay pobjednici treće finalne večeri Karlovačko RockOff

Harvo Jay pobjednici treće finalne večeri Karlovačko RockOff

Pobjednicima riječkog i splitskog finala Karlovačko RockOff festivala, jučer su se pridružili i dečki iz osječkog benda Harvo Jay koji su, po ocjenama žirija, bili najbolji u zagrebačkom Katranu te tako odnijeli pobjedu treće finalne večeri.

Ispunjeni prostor kluba SSI Katran sinoć je svjedočio nastupu sjajnih bendova Harvo Jay, Ti ja i moja mama, Garage in July, Mel Camino i Jam Ritual.
 
Energični nastupi i odlična reakcija publike obilježili su tako treću festivalsku večer Karlovačko RockOff festivala, a zagrebačku publiku već za tjedan dana očekuje još jedna finalna večer, u sklopu koje također neće nedostajati kvalitetne rock i pop svirke.
 
Ove godine na festivalu nastupa ukupno 18 bendova, a prema viđenom, čini se kako je žiri imao odličan osjećaj pri odabiru finalista, jer su se svi koji su nastupili do sada pokazali kao izuzetno kvalitetni i uvježbani.
 
Karlovačko RockOff festival i ove godine potvrđuje da u Hrvatskoj ima izvođača koji stvaraju kvalitetnu glazbu te koji zaslužuju veći interes publike i medija, a čemu ovaj festival svakako doprinosi.
 
Festival se nastavlja 19. listopada posljednjom finalnom večeri, kad ćemo saznati ime zadnjeg superfinalista, a tom prilikom će nastupiti Matt Shaft, EoT, Mjuzikl i Dosh Lee.
 

Superfinale Karlovačko RockOff festivala održat će se 3. studenog 2017. u SSi Katran.
 

Više o festivalu pratite na službenim web i facebook stranicama.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni