Vije-sti

Good Vibrations ovaj vikend u Rijeci i Umagu uz She Loves Pablo

Good Vibrations ovaj vikend u Rijeci i Umagu uz She Loves Pablo

Zagrebački koncertni program Good Vibrations ovaj će se vikend premijerno predstaviti u Rijeci i Umagu. Riječka The Beertija u suradnji s Distune Promotionom ugostit će She Loves Pablo i novoosnovani domaći bend Mamut, a u subotu vesela karavana kreće prema American Baru u Umagu gdje će solo koncert imati She Loves Pablo. Na oba događaja za dobar štimung zadužena će biti DJ Iva s Goulash Disko Festivala.

She Loves Pablo. Masno, groovasto i maksimalno nezgodno. Ovaj zagrebački bend prošle je godine proslavio 10.rođendan, a do sada su izdali tri albuma: "Mother of All" (2009), "Burn And Levitate" (2013) i "Try Mandarin" (2016). Svojim odličnim nastupima zavrijedili su titulu jednog od najpopularnijih bendova hrvatskog undergrounda.

Mamut je bend osnovan prije nekoliko mjeseci u Rijeci. Na svom premijernom nastupu pred domaćom publikom promovirat će prvi singl "Mamut u meni".Na pozornicu dolaze s autorskim materijalom, pjesmama s nadolazećeg "Freak Show" EP-a. Bend prati zvučne stope Korna, Deftonesa i Seethera, uz sveprisutan ambijent stoner metala.

Good Vibrations je koncertni program koji se održava svaku drugu srijedu u zagrebačkom Vintage Industrial Baru. Do danas je u pet sezona i preko 130 izdanja dobre vibracije širilo gotovo 300 hrvatskih i europskih bendova. Program je doživio i dva međunarodna izdanja: u švedskim gradovima Göteborg i Värnamo, kao i u Londonu u legendarnom okupljalištu Arsenalovih navijača Gunners Pubu gdje se lokalnoj publici predstavio bend Mahatma. Prema glasovima čitatelja portala Terapija.net Good Vibrations je dva puta proglašen najboljim klupskim programom u Hrvatskoj. Dođite po svoju porciju dobrih vibracija!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni