Vije-sti

Gene Simmons ne isključuje mogućnost da će Kiss nastaviti postojati i nakon završetka oproštajne turneje

photo: Kiss, credit: Filip Bušić

Gene Simmons ne isključuje mogućnost da će Kiss nastaviti postojati i nakon završetka oproštajne turneje

U nedavnom intervjuu Simmons je najavio veliko proširenje oproštajne turneje.

Kultni bend Kiss 2018. godine najavio je veliku oproštajnu turneju u sklopu koje su se prošlog mjeseca po prvi puta u svojoj dugoj karijeri zaustavili i u Zagrebu. Simmons je tada naglasio da se bend odlučio umiroviti iz samopoštovanja i ljubavi prema obožavateljima, a u nedavnom intervjuu razgovarao je o oproštajnoj turneji, ali i potencijalnim neočekivanim planovima za Kiss u budućnosti. 

Simmons je u intervjuu najavio veliko proširenje turneje i obećao da će se zaustaviti u još stotinu gradova prije nego se zauvijek umirove. Simmons je također tijekom gostovanja u podcastu Let There Be Talk rekao da očekuje dugu budućnost za Kiss za koji smatra da će nastaviti djelovati i nakon što se originalna postava oprosti od benda.

"Kiss će nastaviti na druge načine. Nemam problema da četvorica dvadesetogodišnjaka stavi šminku i sakrije svoje identitete. Kiss će nastaviti na načine koji mi još nisu niti pali na pamet. Ali mogu zamisliti...Blue Man Group, Phantom Of The Opera svjetske turneje s drugačijim postavama.", rekao je Simmons.

 

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni