Vije-sti

Gdje to Kojoti ne pripadaju?

Gdje to Kojoti ne pripadaju?

Sedamnaest godina bilo je potrebno da se Kojoti ponovno okupe u studiju. To se jesenas i dogodilo i konačno imamo prilike čuti kako četvorka zvuči u novome stoljeću.

“Mi ne pripadamo tu” prva je od dvije nove pjesme koju je bend snimio i predstavio javnosti.

“Mi ne pripadamo tu” je snimana u studiju GIS Mateja Zeca u koprodukciji s Davorom Vidukom. Za početak prosinca Kojoti su najavili izlazak i druge pjesme koja će se do tada moći slušati isključivo na Deezeru. ''Halucinogeni'' lyric video koji prati “Mi ne pripadamo tu” nosi potpis Dalibora Barića koji će biti zadužen i video drugog pa i trećeg singla. 

Ovo je tek početak povratka iz diskografske hibernacije jer od Kojota u skorije vrijeme možemo očekivati i trostruki, luksuzno opremljeni, trostruki box-set “Dragocjeno Raskošno Blistavo” koji će sadržavati sva tri albuma Kojota – “Kojoti”, “Halucinacija” i “Sex Disco Kung Fu” – te njihove do sad neobjavljene materijale, kao i dvije nove pjesme. Za vizualno oblikovanje boxseta zadužen je izvrstan dizajner Darko Kujundžić. 

Veliko finale, kojime će zaokružiti 2017. godinu i svoj uspješan povratak na scenu krajem siječnja na festivalu Brijačnica, Kojoti prirpremaju za 9. prosinca kada će u Tvornici Kulture održati prvi samostalni koncert u Zagrebu.

 

Ulaznice

Ulaznice se mogu kupiti po cijeni od 60 kn u pretprodaji, dok će na dan koncerta za ulaz trebati izdvojiti 80 kn.

 

Službena prodajna mjesta:

Tvornica kulture, Ljudevita Posavskog 1

Aquarius CD shop, Varšavska 13, Zagreb

Dancing Bear, Gundulićeva ul. 7, Zagreb

Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb

Rockmark, Berislavićeva 13, Zagreb

www.entrio.hr

 

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni