Vije-sti

From Another Mother promovira novi spot u KSET-u

From Another Mother promovira novi spot u KSET-u

U petak, 12. 10., u KSET-u vas očekuje jedna prava eksplozija energije uz česte goste From Another Mother i Fire in Cairo!

From Another Mother je prog rock/punk fusion trio iz Zagreba. Odavno poznati KSET-ovoj publici po divljačkim i spektakularnim nastupima ponovo se vraćaju na pozornicu. Ovoga puta priređuju novo iznenađenje iz njihove radionice jer će tom prilikom premijerno prikazati video spot za singl "SUPERNOVA". Ovim, drugim po redu, singlom i spotom najavljuju novi album "ATATOA" koji će izdati početkom 2019. pod etiketom njemačkog Kapitän Plattea. Uz premijeru spota spremaju, kao i obično, abnormalan nastup uživo s presjekom pjesama s prva dva izdanja te će odsvirati i nekolicinu novih pjesama. Pored nastupa i premijere spota naći će se tu i novi autentični "SUPERNOVA" merchandise pripremljen i ručno rađen samo za ovu priliku.

Fire in Cairo zagrebački je rock bend čija glazba spada pod žanrove alternative, indie, post garage, psychedelic, post modern, blues, popular, progressive. Trenutno su u procesu snimanja albuma prvijenca a, a dosad su već nanizali brojna uspješna gostovanja u klubovima diljem regije te na festivalima poput Exit festivala i Demofesta. Svakodnevno privlače pozornost sve većeg broja publike, što svojim moćnim nastupima, što kvalitetnim zvukom radi čega su već zaradili hvalevrijedne recenzije na raznim blogovima diljem regije. Osim u regiji, Fire in Cairo pobuđuju interes i u Europi, pa tako imaju u planu europsku turneju početkom 2019. godine. 

Karte će se moći kupiti na ulazu po cijeni od 30 kn.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni