Vije-sti

Frenkie, Kontra & Indigo objavili video za novi singl

Frenkie, Kontra & Indigo objavili video za novi singl "Monopol"

„Ovo je naš četvrti videospot s aktualnog albuma „20/20“ i prezadovoljni smo kako izgleda. Naši burazeri Nine studio su odradili vrhunski posao i savršeno uboli atmosferu pjesme. „Monopol“ je ujedno i jedan od naših favorita s albuma i na koncertu u Sarajevu se pokazalo da je i publici draga. "

- Smatramo da će ona dugo biti dio našeg koncertnog repertoara. Nadamo se da će se videospot svidjeti gledaocima i da će na sljedećem koncertu, kada sve ovo prođe, reakcija na „Monopol“ biti još bolja. Još jednom hvala Nine ekipi na odličnom spotu i hvala svima koji će pogledati i podržati - kažu momci.

Novi singl i videospot stižu nam s njihovog aktualnog albuma „20/20”, koji su momci objavili krajem prošle godine. Čitav album je snimljen u Red Bull studiju u Los Angelesu, kombinira osnovne elemente rapa s modernim zvukom produkcije te donosi 12 pjesama koje slikovito prikazuju njihove doživljaje ovog američkog velegrada i jedne nove kulture.

S albuma su do sada predstavljena tri singla s pratećim videospotovima, i to za pjesme „Mosh Pit”, „Naša Noć” i „Koga Briga” (ft. Katarza), a upravo s pjesmom „Monopol” nastavljaju predstavljati već spomenuti hvaljeni album.

Podsjećamo, album „20/20“ njihov je treće po redu studijsko izdanje, a čitava priča započela je 2016. godine i albumom „Putanja“ snimljenim u Berlinu, a već 2017. godine su objavili album „Egzil“, snimljen u Tokiju. Svako izdanje predstavlja ono najbolje što ova moćna hip-hop trojka ima za ponuditi i ostavlja značajan trag na regionalnoj glazbenoj sceni.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni