Vije-sti

Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju novi singl i videospot -

Frenkie, Kontra i Indigo predstavljaju novi singl i videospot - "Bio sam tu"

"Bio sam tu" novi je singl i videospot s nadolazećeg albuma "Putanja" Frenkija, Kontre i Indiga, od petka, 26. kolovoza dostupan je i na digitalnim glazbenim platformama! Videospot "Bio Sam Tu" je sniman u Berlinu, u režiji Marija Ilića.

"Bio sam tu je moj lični osvrt na put kroz muziku i želju za istinskom promjenom. Također, moje sazrijevanje i spoznaja da se čovjek na kraju okrene onim najbitnijim ljudima u životu, a to je porodica" - izjavio je Frenkie, a Kontra se nadovezuje: "U našoj zemlji je vrlo teško napraviti nešto od sebe i osjećati se ostvarenim. Depresija je postala dio nacionalnog identiteta, počela je važiti ona "što si gori, to si bolji", oteti su ljudima snovi. O tome je ova pjesma."

Album "Putanja" službeno izlazi 9. rujna 2016. za Universal Music, a do sad je najavljen videospotovima i singlovima "Karma", koji je nedugo po objavi osvojio #1 poziciju MTV-jeve top liste Domaćica, i "bratmoi" feat. Shtuka, a fanovima je dostupan i audiovizualni mix "Putanja Mix Tape – DJ Soul Mix" - koje možete provjeriti i na njihovom VEVO kanalu.

"Od našeg boravka u Berlinu je prošlo skoro tri mjeseca i konačno ćemo publici predstaviti šta smo tamo snimili. "Putanja" je po našem mišljenju jako kvalitetan album, a singl Karma je samo uvod. Iako je prvi singl klasična hip hop tema, ostatak albuma je jako šaren. Ima dosta humora, društvenih tema pa čak i ljubavnih. Nas trojica smo jako bliski prijatelji i kroz višegodišnje suradnje smo stvorili određenu kemiju. Vjerujem da će to slušatelji osjetiti. Rad u savršenim uvjetima berlinskog Red Bull studija je bio kao mali san, i mogu reći da smo uživali. Ovo je prvi put da radimo zajednički album i prvi put da smo odlučili zaključati se u studio i sve snimiti za manje od deset dana. Mnoge teme i pjesme smo naravno započeli ranije, no cijeli album je snimljen, miksan i masteriran za tih par dana u Berlinu. I sami smo se iznenadili koliki smo profesionalci" - izjavili su kroz smijeh Frenkie, Kontra i njihov producent Indigo.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni