Vije-sti

Frenkie, Kontra i Indigo najavili zajednički album

Frenkie, Kontra i Indigo najavili zajednički album

Beč/Zagreb/Tuzla, 17.06.2016 - Točno dva mjeseca prošlo je od tajnovitog boravka u Berlinu gdje je ovaj trojac marljivo radio na novom materijalu. Otkako su ugledali prve fotografije na društvenim mrežama, publika nestrpljivo čeka da čuje šta su to Frenkie, Kontra i Indigo pripremili u prelijepom berlinskom Red Bull studiju . E, tom čekanju je konačno došao kraj! Danas je službeno najavljeno da uskoro izlazi njihov prvi zajednički album.

Poznato je da FM Jam trojac već godinama surađuje na koncertima i pjesmama, ali ovo je prvi put da su se okupili oko zajedničkog projekta. " Putanja ", kako je ime ovog LP-a, sadrži Indigovu produkciju te Frenkijeve i Kontrine prepoznatljive britke i oštre tekstove. Svi oni koji su slavili "Gdje god su moji" i "Uz zvuk sirene" mogu se radovati novim bombastičnim trakama i novom vrhunskom repu!

Jedini gosti na "Putanji" su Shtuka te srbijanska legenda Juice , čiji govor krasi sam kraj albuma. Treba napomenuti da su za naslovnicu albuma odgovorni Mario Ilić , koji je objektivom foto-aparata zabilježio cijeli boravak u Berlinu, te jedan od najboljih njemačkih dizajnera - Adopekid iz Hamburga!

Druga velika vijest vezana za ovaj album je i ime izdavača. Naime, Frenkie, Kontra i Indigo "Putanju" izdaju u suradnji s hrvatskom, odnosno svjetskom diskografskom kućom Universal Music . Podrška ove diskografske kuće potvrđuje samo da se iza "Putanje" krije vrhunski materijal koji će biti dostupan i za digitalne prednarudžbe početkom sedmog mjeseca .

Sam datum izlaska albuma je 9. rujna 2016 . U međuvremenu fanove očekuju brojni singlovi, videospotovi te kratki "making of" dokumentarac koji će nas lagano uvesti u "Putanju". Budite u pripravnosti!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni