Vije-sti

Frank Turner sljedeće potvrđeno ime desetog INmusic festivala!

Frank Turner sljedeće potvrđeno ime desetog INmusic festivala!

Nakon headlinera Placeba te Black Rebel Motorclycle Club, Eagles of Death Metal i We Are Shining, sljedeći izvođač kojeg najavljujemo za veliki jubilarni INmusic festival je folk/punk majstor iz Engleske,  Frank Turner!

frank-turner---press-picture-3---april-2013---credit-brantley-gutierrez

Svoju karijeru započeo je kao vokal post-hardcore benda Million Dead, te usprkos tome što danas preferira akustičnu gitaru, u njegovim pjesmama se i dalje osjeti utjecaj buntovnih punk korijena. Kao solo izvođač ima 5 albuma i nekoliko ep-a. Prvi album Sleep Is for the Week izašao je 2007. godine, a slijede Love Ire & Song, Poetry of the Deed, England Keep My Bones te aktualni Tape Deck Heart iz 2013 godine. Nastupa sa svojim pratećim bendom The Sleeping Souls, čiji su članovi Ben Lloyd (gitara, mandolina), Tarrant Anderson (bass), Matt Nasir (piano) i Nigel Powell (bubnjevi). O kakvom je izvođaču riječ dovoljno govori činjenica da je nastupio i na Wembleyu te pritom i snimio Frank Turner Live from Wembley DVD.

Frank je inače smiren, jednostavan i  druželjubiv čovjek, ponosan na svoje engleske korijene, miljenik festivalske publike diljem svijeta. Sigurni smo da će jednako tako očarati i nas ovo ljeto. Kako kaže, obožava turneje, putovanja, upoznavanje novih ljudi tako da, iako je već jednom bio u Hrvatskoj, vrijeme je za upoznavanje s našim glavnom gradom, na našem najvećem festivalu.

INmusic festival organizira se u suradnji s Ožujskim pivom kao powered by sponzorom te OTP bankom koja omogućava beskontaktno plaćanje na festivalu. Ulaznice za deseto izdanje INmusic festivala mogu se nabaviti po cijeni od 299 kuna do 17. travnja. Svoje ulaznice možete uplatiti putem INmusic Webshopa, u Dirty Old Shopu u Zagrebu te u svim poslovnicama OTP banke u Hrvatskoj od 16. siječnja 2015.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni