Vije-sti

Epidemija dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

Epidemija dobre glazbe S.A.R.S.-a u listopadu u Zagrebu

Popularni bend S.A.R.S. održao je ove subote neobičan photoshooting ispred zagrebačke Klinike za infektivne bolesti Dr. Fran Mihaljević. U bolničkoj odjeći karakterističnoj za slučajeve zaraznih bolesti, grupa je najavila epidemiju dobre glazbe u hrvatskoj metropoli.

Epidemija S.A.R.S.-a kulminirat će velikim dvodnevnim koncertom u Domu sportova 21. i 22. listopada, što je ujedno i rođendanska proslava na koju su dobrodošli svi fanovi iz regije.

"Sretni smo i uzbuđeni zbog predstojećih koncerata u Zagrebu. Dva dana Velike dvorane Doma Sportova će biti ispit i kruna naše dosadašnje karijere, bend se aktivno priprema za te koncerte i isporučit ćemo nenormalnu količinu energije oba dana!" – izjavio je Žarko Kovačević, frontman banda S.A.R.S.

Na zagrebačkim koncertima bendu će se na pozornici kao predgrupa pridružiti skupina Ničim izazvan, s kojom je S.A.R.S. ostvario odličnu suradnju u pjesmi "Glupost", jednom od hitova s aktualnog albuma.

Grupa Sveže amputirana ruka Satriania osnovana je prije deset godina, a njihova prva pjesma "Buđav lebac" postala je trenutni internet megahit. Pjesma "Lutka" nezaobilazna je na popisu pjesama za prvi ples mnogih mladenaca, a sve hitove bend je besplatno podijelio svojim fanovima putem interneta.

Ponukani time, odlučili su da više neće izdavati klasične albume, jer ih smatraju zastarjelim formatom, pa će objavljivati samo singlove. Stoga, iskoristite zagrebačku epidemiju i uživo poslušajte pjesme s njihovog zadnjeg glazbenog izdanja, znakovitog naziva "Poslednji album". 

Ukoliko još niste, predlažemo da čim prije osigurate svoje ulaznice za rođendanske koncerte S.A.R.S.-a. Možete ih kupiti u sustavu Eventima, zagrebačkom Dirty Old Shopu i riječkom Dallas Music Shopu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni