Vije-sti

Ed Sheeran službeno se vraća u igru s euforičnim singlom

Ed Sheeran službeno se vraća u igru s euforičnim singlom "Bad Habits"

Ljetni hit dolazi u pratnji spota u kojem se Ed Sheeran ukazuje kao vampir

Ed Sheeran ponovno je u akciji. Nakon dvogodišnje pauze zbog turneje "divide" i rođenja kćeri Lyre Antarctice Seaborn, najdraža nam riđokosa pop zvijezda izbacuje novi euforični singl "Bad Habits". Ako ne računamo singl "Afterglow" koji je bio poklon fanovima, ovo je prvo službeno izdanje nakon "No.6 Collaborations Project" iz 2019. godine.

Sheeran je poznat po tome što sa svojom glazbom ne zaglavljuje u komfor zoni, što ponovno dokazuje novom pjesmom koja je up-tempo i koja vrišti "ljeto". Napisali su je i producirali Ed Sheeran te njegovi dugogodišnji suradnici Johnny McDaid i FRED.

Ljetni singl dolazi u pratnji spota koji je režirao Dave Meyers (Billie Eilish, Kendrick Lamar), a u njemu se Ed pojavljuje kao vampir. Crnohumorni narativ spota predstavlja metaforu loših navika pa tako vampir Ed Sheeran divlja u spotu dok sunce ne svane.

Pjesma će premijerno uživo biti predstavljena u petak u 22 sata, u sklopu TikTok UEFA 2020 showa. Nastup će se moći pratiti na TikTok profilu Eda Sheerana.

Ako je pjesma "Afterglow" pola godine od izlaska i dalje među najslušanijim singlovima na hrvatskim radio postajama i u svijetu, nema sumnje da će i "Bad Habits" osvojiti radijski eter i streaming servise.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni