Vije-sti

Dvodnevni JeboTon Feštival u KSET-u

Dvodnevni JeboTon Feštival u KSET-u

Nakon što je sa svojim ansamblom proputovao hrvatsku obalu, dobro nam poznati kolektiv bendova JeboTon otvorit će jesensku fazu slavljeničke #kset40 sezone. JeboTon fešte nisu nova stvar, navikli smo s JeboToncima početkom jeseni u KSET-u slaviti glazbu u iskonskom obliku, no ovoga puta fešta će trajati dva dana (23. i 24. rujna) te se pretvoriti u feštival. Broj bendova u kolektivu varira kroz godine, a trenutno se radi o šest bendova koji će po tko zna koji put kompenzirati opasno veliku količinu konstruktivnog i slušljivog sadržaja.

U petak, 23. rujna, nastupat će Trophy Jump te Peglica i Komandos, a na pozornici pridružit će im se i kolege Dinamit Duo i Spleen G.  Dan nakon, 24. rujna, očekuju nas nastupi Lobotomije, Antidepresiva, Sfumata te gostiju The Yellow Buzz! Oba dana uvod u večer napravit će JeboTon Ansambl.

Cijena jednodnevne ulaznice (petak ili subota) iznosit će 15 kuna u pretprodaji i 20 kuna na ulazu, a dvodnevna tj. festivalska karta koštat će 25 kuna u pretprodaji te 30 kuna prvi dan na ulazu.

Karte po pretprodajnoj cijeni moguće je nabaviti od 12.9. u KSET-u.

Sa sobom je potrebno imati člansku iskaznicu KSET-a. Zelenu iskaznicu nabavite na ulazu (5 kuna) ili preko dana na šanku KSET-a (0 kuna).

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni