Nag-radne

Osvoji upade na Croatia Bike Week - Podijeljeno

Osvoji upade na Croatia Bike Week - Podijeljeno

Jedan od najupečatljivijih pulskih događaja prošle godine, uz brojne nastupe u Areni, zasigurno je bio Croatia Bike Week –jedinstven susret motorista i ljubitelja motora iz cijelog svijeta, ali i ljubitelja rock svirke i dobre zabave. Na Sound Reportu dijelimo 2x2 upada za oba dana susreta.

Da biste mogli osvojiti upad, potrebno je  "lajkati" Sound Report na Facebooku, ukoliko do sada niste i ondje nam u inbox poslati poruku sadržaja: "CBW Nagradna" uz vaše puno ime i prezime, te podjelite ovaj članak javno na svom Facebook zidu. Nagradna traje do ponedjeljka, 29. kolovoza u 12 sati, nakon čega ćemo nasumce izvući dvoje pobjednika koji će pokupiti dvodnevne upade.

Upade su osvojili: Nikola Banko i Loredana Bratović, čestitamo.

-

Preko 11000 posjetitelja  slilo se lani na popularni tjedan motora, koji je uz bogat glazbeni program ponudio pravi moto sajam sa izlagačima iz cijelog svijeta. Najveća atrakcija bila je kolona od preko 2000 motora koji su protutnjali Pulom na opće oduševljenje građana, a i turista. Brojni mediji upravo su u svojim informativnim emisijama pokazali da Pula uz Filmski festival i brojne koncerte ima i jedinstvenu moto manifestaciju koja svake godine okuplja sve više posjetitelja.

Prošle godine tisuće posjetitelja u Pulu je došlo iz cijele Hrvatske, SAD-a, Novog Zelanda, Austrije, Njemačke, Velike Britanije, Slovenije, Italije, Srbije, Bosne i Hercegovine, Finske, Austrije, Mađarske. Ove godine njima će se pridružiti i bajkeri  iz Kanade i Rusije, Engleske, Škotske, Litve, Norveške i tko zna još otkuda će posjetitelje privući  razvikani moto party, koji je jedan od najvećih moto susreta u Europi.

Mnogi sudionici  si upravo po datumu ovog moto susreta planiraju i godišnji odmor. Jer kažu - najbolja stvar na svijetu je sjesti na motor, prijeći stotine i tisuće kilometara, i doći se opet sresti s dragim prijateljima Na Monumentima su  postavljeni i brojni štandovi gdje se moglo naći doslovno sve za bikere - od kožnih jakni, rukavica, hlača, čizama... do torbi za motore i kacige, kao i nakita i punkta za masažu i tetoviranje, pa čak i štanda sa moto biblijom.

Zasigurno je najupečatljiviji defile koji će u podnevnim satima 3.9.2016  sa kolonom od nekoliko tisuća motora proći Pulom.

Ovogodišnji Croatia Bike week ugostit će Opću opasnost u subotu, a tokom cijelog tjedna nastupit će brojni bandovi Vedran Božić & Rock Masters, The Cool Shakes, Sister Soul & Blaxperts, The Second Hand Bend, The Night Express i drugi. Uz koncerte bit će tu i moto igre, stunt show , sexy show, a od ove godine u sklopu CBW gitarijade za demo bandove  pet  najboljih bandova zasvirati će pred tisućama posjetitelja,  a pobjednici uz vrijedni poklon bon moći će snimiti i promo cd.

Ove godine Croatia Bike week započinje 29.8. i traje do 4.9. Detaljan program donosimo ovdje

Raspored događanja

Ulaznice:

Budući da je susret namijenjen ljubiteljima motocikala svih vrsta i proizvođača, ali i ljudima koji vole dobru i kvalitetnu zabavu, svima onima koji dođu sa svojim motociklima ulaz je besplatan, a ostalima se naplaćuje pedeset kuna te vrijedi za sve dane manifestacije. Kampiranje je također besplatno za sve sudionike, a kampirati se može na lokaciji Monumenti u sve dane manifestacije ovo manifestacija koja se održava već više od dva desetljeća, točnije 21 godinu, MC-u Twin Horn valja priznati da su kvalitetnom organizacijom stvorili brand i manifestaciju koja svake godine privlači veliki broj posjetitelja.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni