Vije-sti

Dva glazbena gurua u vrtu Vintage Industrial Bara

Dva glazbena gurua u vrtu Vintage Industrial Bara

U subotu 9. lipnja Ljetni vrt Vintage Industrial Bara preuzimaju dva vrhunska majstora – operni-rock pjevač i glumac Ervin Baučić i virtuoz na gitari Branko Bogunović Pif.

Zavalite se u neki od naših kutaka Ljetnog vrta, osvježite se hladnim eliksirom i slušajte ovaj savršeni spoj vokala i gitare.

Operni, ali prije svega rock pjevač i glumac, Ervin Baučić, rođeni Omišljanin, zasigurno vas je osvojio nekom od svojih izvedba u zadnjih +20 godina. Jednom prilikom izjavio je: “Glazba je moja prva ljubav, posebno rock ‘70-ih i blues, ali ne stignem konkretno raditi s nekim bendom. Imao sam sreću raditi s izvanrednim glazbenicima od dolaska u Zagreb 1996., s kojima i dalje surađujem, pa si povremeno priuštim neki rock koncert za dušu.”

U kazališnim izvedbama može se pohvaliti s ‘Jesus Christ Superstar’, ‘Šišmiš’, ‘Briljantin’, ‘Aida’, ‘Monty Python’s Spamalot’, ‘Mamma Mia!’… Nebrojeno puta je surađivao s Big bandom HRT-a, a vlasnik je brojnih nagrada.

Branko Bogunović Pif je odličan gitarist, koji je bio član nekih od vječnih hrvatskih rock bendova – Animatori, Drugi Način i Plava Trava Zaborava, a zadnjih godina nastupa kao solist sa gitarističkim recitalom Crossover Guitar te svira kao prateća gitari legendarnoj Zdenki Kovačiček. Ne treba zaboraviti da je i aktivan kao slikar, a u mlađim danima je radio kao crtač u Zagreb Filmu.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni