Vije-sti

Drvored i Studio 77 na proslavi 10 godina Kluba kulture

Drvored i Studio 77 na proslavi 10 godina Kluba kulture

Klub kulture u Križevcima slavi 10 godina rada kluba. Deset godina kulture i umjetnosti, koncerata, radionica, projekcija, izložbi, tribina. Kroz klub prošla su mnoga fantastična imena hrvatske i inozemne kulturne i umjetničke scene. Ovom prilikom ujedinit će se klupski programi Little Band Revolution i Massive Vibezz te pokloniti besplatan koncert i tulum za publiku koja godinama dolazi na programe i aktivnosti Kluba kulture.

Drvored je bend iz Zagreba osnovan 2010. godine. Nakon izvrsne premijere prvog albuma "Arhelino" (i dalje ga možete besplatno preuzeti) i rasprodane Tvornice kulture u Zagrebu, Drvored sa svojim specifičnim žanrom kojeg nazivaju "balkankan" dolazi u Križevce.

"Na vrhunski pripremljen teren, u sada već dupke popunjeni prostor malog pogona, došli su u proširenom sastavu članovi Drvoreda. Kao sa starim prijateljima, Miran Bistričić je ležerno čakulao s publikom i tako ih vodio kroz album "Arhelino" kojemu je sinoć ujedno bila i promocija. Svaka pjesma, od "Balkankana" do mirnije i nostalgične "More", dobivala je na značaju od zvuka i snage ovog mnogočlanog benda. Publika se kao i bend u ovoj priči davala s guštom. Pozitivno je iznenadila igra prisutnih u momentu solističke dionice bubnjara." - Gordana Viboh za Sound Report o koncertu u Tvornici kulture.

Studio 77 najnoviji je križevački bend kojeg čine Boris Brčić, Vedran Marjanović, Saša Lončarić i Domagoj Tkalčec. Sviraju roots reggae rock i nakon mnogobrojnih proba ovo im je prvi službeni izlazak na pozornicu dok pripremaju snimanje svog prvog albuma.

after by Skavillian Sound

21.11.2015. subota | 21h

Ulaz: besplatan

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni