Vije-sti

Dropkick Murphys (16. lipnja) @ Šalata

Dropkick Murphys (16. lipnja) @ Šalata

Dropkick Murphys

Američki Irci u Hrvatskoj

Američka Celtic-Irish punk rock atrakcija, Dropkick Murphys, 16. lipnja će nastupiti na zagrebačkoj Šalati. Nakon rasprodanog koncerta u Tvornici kulture početkom 2012. godine, Dropkick Murphys ponovno dolaze u Zagreb. Ovoga puta će se koncert održati na zagrebačkoj Šalati u sklopu europske turneje na kojoj nastupaju većinom na festivalima, što znači da će ovo biti jedan od rijetkih solo koncerta na ovoj turneji i, za razliku od prošlog nastupa u Zagrebu, ovoga puta dolaze u punom sastavu. Suradnja s KHL Medveščak kao jednim od predstavnika energičnog sporta nadograđuje se zanimljivom suradnjom s jednim drugim energičnim dodatkom - novim energetskim pićem na našem tržištu, Monster Energy, koji podržava alternativnu glazbenu scenu i ekstremne sportove.

Početak koncerta je najavljen za 20 sati, a cijena ulaznica u pretprodaji za sve tri kategorije je ista i iznosi 170 kn, dok će cijena ulaznice na dan koncerta iznositi 190 kn.

Ulaznice su podijeljene u tri kategorije, parter, tribine i „fan pit“ (kojih je ostalo još mali broj), a mogu se kupiti na sljedećim prodajnim mjestima u Zagrebu:

Dirty Old Shop – Tratinska 18, Dallas Music Shop – Tkalčićeva 7, Dancing Bear – Gundulićeva 7, Rockmark – Berislavićeva 13, Kloto – Masarykova 14, Octopus Piercing Studio – Gundulićeva 37, Salus Optika - Importane galleria, Trg Drage Iblera 10, Free Bird - Tratinska 50. Izvan Zagreba: Dallas Music Shopovi; Rijeka - Splitska 2A, Zadar - Široka ulica 2, Šibenik - Kralja Tomislava 4, Split - Narodni Trg 14. Ulaznice se mogu kupiti online preko Dirty Old Shopa - www.dirtyoldempire.com i sustava Eventim.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni