Vije-sti

Drito iz Tvornice objavio raspored po danima za svoje peto izdanje

Drito iz Tvornice objavio raspored po danima za svoje peto izdanje

yem. agencija u svom petom izdanju festivala Drito iz Tvornice nisu štedili na lineupu, pa će tako Tvornicu Kulture dva dana pohoditi najveća regionalna imena iz područja rapa i trapa. Neslužbeni naziv festivala je i “Rap Oscars” jer se tvorničkoj publici svi žele dokazati kao najbolji izvođač regije.

Petak, 24.1, je, kao i svake godine do sada, rezerviran za ljubitelje malo tvrđeg đira pa taj dan nastupaju Tram 11, Stoka & Nered, Edo Maajka, Bad Copy, Smoke Mardeljano, Grše i 30zona.

Subota, 25.1., je u pravilu onaj dan koji se najbrže rasproda, a ako je suditi prema lineupu ni ove godine neće biti iznimke.

Vojko V, High5, Buntai, Bekfleš, Mimi Mercedez, Klinac i z++ kao odlična kombinacija prekaljenih trap lordova i novih nada regionalne scene drmat će tvorničkom pozornicom drugog dana festivala.

Predstavljanje izvođača ne bi imalo pretjeranog smisla jer vjerujemo da su vam svi već dovoljno poznati, a u prilog tome govori i činjenica da je već prodano više od 50% kapaciteta Tvornice Kulture.

Dnevne ulaznice su u pretprodaji po cijeni od 80 kn, dok na dan koncerta cijena iznosi 100 kn.  Festivalske ulaznice neće biti dostupne jer su rasprodane u rekordnom roku.

Službena prodajna mjesta:
Dirty Old Shop, Tratinska 18, Zagreb
Rockmark, Berislavića 13, Zagreb

Entrio.hr

 

Organizator je yem. agencija

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni