Vije-sti

Off ciklus s potpisom Jelene Radan

Off ciklus s potpisom Jelene Radan

Jedinstvena umjetnica, veliki orkestar, vrhunski glazbenici, novi aranžmani...

Teško je u jednu rečenicu sažeti sve što će se u petak 20.5. događati na pozornici Koncertne dvorane Vatroslava Lisinskog, no jedno je ipak sigurno: upravo će koncert u Off ciklusu uz veliki orkestar Zagrebačke filharmonije biti vrhunac dosadašnje karijere Jelene Radan, u kojoj je jednakim uspjehom putovala različitim svjetovima glazbe - od popa i rocka do fada.

Glazbenica posebnog senzibiliteta, odavno je na hrvatskoj glazbenoj sceni prerasla u sinonim za kvalitetnu glazbu i vrhunske interpretacije. Posljednjih godina potvrdila se i kao autorica snažne osobnosti i pečata.

Uz svoje glazbenike i pratnju velikog filharmonijskog orkestra, u ruhu novih aranžmana istaknutih hrvatskih skladatelja Frane Đurovića i Krešimira Seletkovića, predstavit će neke od svojih najvećih uspješnica kao što su Čudo, Voljet ću te sutra i Kad nas ne bude. Kroz karijeru redovito ju je pratio fado, koji izvodi s toliko osjećaja, umijeća i strasti, a ovom prigodom izvest će njoj posebno drage skladbe poput Meu fado meu i Lagrima.

Interpretacije, izvedbe, emocije, čarolija ambijenta... Jelena priprema presjek onog najboljeg kroz više desetljeća, a s ponosom ističe zadovoljstvo i ponos na suradnju sa Zagrebačkom filharmonijom, kao i na činjenicu da je Zaklada Ana Rukavina prepoznala njezin koncert u sklopu svoje akcije "Želim život".

U ruhu velikog filharmonijskog orkestra, uz gostovanja koja se još uvijek čuvaju kao iznenađenje, praćena vrhunskim glazbenicima u bandu i orkestru pod vodstvom britanskog maestra Jonathana Griffitha, bit će to večer, sigurni smo, koja nikog neće ostaviti ravnodušnim.

Stoga, već sada krenite po svoju kartu, izaberite najbolje mjesto za ovo jedinstveno glazbeno putovanje - kroz Fado & Voyage s potpisom Jelene Radan.

Ulaznice po posebnoj cijeni od 99,00 kn osigurajte do 20.4. (puna cijena 130,00 kn) na blagajni Zagrebačke filharmonije u dvorani Lisinski ili u sustavima ulaznice.hr i eventim.hr.

 Petak 20.5., Off ciklus, Fado & Voyage - Isključite probleme i otputujte glazbom zajedno s Jelenom Radan!

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni