Vije-sti

Donosimo vam posljednje informacije za 11. Hoomstock

Donosimo vam posljednje informacije za 11. Hoomstock

Humanitaran rock festival Hoomstock u organizaciji neprofitabilne Humske udruge mladih (HUM) održava se 11. godinu zaredom na igralištu pored Osnovne škole Viktora Kovačića u Humu na Sutli, po prvi put u dva dana 19. i 20. kolovoza.

Ove godine nastupaju Goran Bare i Majke, T.B.F., Kawasaki 3p, Kandžija i Gole žene, M.O.R.T., Gatuzo, Breakdown!, Mnogi drugi, Social Blue i pobjednici ovogodišnjeg HGF-a Tight Grips.

Njima će se pridružiti lokalna legenda Dino Miklaužić, pobjednika ovogodišnjeg showa "Zvijezdice" kojeg će pratiti sestra Karla i bend Max Loris.

Satnica festivala:

PETAK:
19:15-19:45     Dino Miklaužić
20:00-20:45     Social Blue
21:00-21:45     Mnogi Drugi
22:00-23:15     Gatuzo
23:30-01:30     Goran Bare i Majke
01:45-03:00     M.O.R.T.

SUBOTA:       
20:00-20:45     Tight Grips
01:00-21:45     Breakdown!
22:00-23:15     Kandžija i Gole žene
23:30-01:15     T.B.F.
01:30-03:00     Kawasaki 3P
Ulaznice su i dalje u prodaji. Cijena festivalske karte iznosi 70 kn. Ulaznice se mogu kupiti u sustavu Entrio, te u Zagorju: Krčma Polanović (Zabok), Barrock (Krapina), Pivnica Cantina i Prijatelj (Hum na Sutli). Na ulazu u festivalski prostor moći će se kupiti i jednodnevne karte koje će iznositi 50 kn.
Zanimljivo idejno rješenje za ovogodišnji plakat ponovno je napravio Dominik Vuković s kojim je Hoomstock surađivao i prošle godine. Finalni izgled napravio je Dominik Markušić s ručno nadodanim slovima svih bendova.

U sklopu festivala bit će i Hemmens kamp i chill-out zona. Kamp je i dalje besplatan za sve koji žele kampirati tijekom festivala (treba se samo rezervirati na sinisa@hoomstock.com), a u njemu će se moći i razgibati u zoni za tjelovježbu gdje je postavljeno nekoliko sprava za jačanje duha i tijela. U subotu će se održati i street workout freestyle prezentacija koju će nam predstaviti ekipa iz Bar Hazarda.

Hemmens chill-out zona će biti mjesto za opuštanje i skupljanje snage, a bit će organizirani i zanimljivi sadržaji u njemu. Osim standardnog rekreativnog sadržaja, Hemmens chill-out zona će sadržavati i zanimljivu i inovativnu foto izložbu "Kroz objektiv" Foto kluba Deseti K iz Lepoglave u kojoj su fotografije isprintane na ceradama.

Za festivalsku publiku smo osigurali i zanimljivi kino program složen u suradnji s Tabor film festivalom i Green Room Cinema. Taj program će se odvijati u prostorijama Općine Hum na Sutli, svakodnevno počevši od četvrtka do subote od 17:00-20:00.

U petak od 14h u vrtiću Balončica za najmlađe je organizirana radionica s HAI igračkama koju provodi udruga poVUcizakulturu - udruga za projektni menadžment u kulturi. Svaka  igračka inspirirana je nekim dijelom kulturne baštine, te o tome ta ista igračka 'priča priču'. Igračke su namijenjene djeci predškolske dobi, a s njima se uči o hrvatskoj baštini.

Već tradicionalno, MK Tabor Bikers organizira moto susret tijekom Hoomstocka. Program za motoriste glasi:

PETAK - Okupljanje na festivalskom prostoru

SUBOTA - Okupljanje kod caffe bara "Prijatelj" u Malom Taboru u 13h gdje je organizirano piće dobrodošlice. Nakon tog, slijedi panoramska vožnja i ručak s okrijepom u klijeti Ljaja u Kostelu, a potom se očekuje nastavak vožnje po zagorskim bregima. Završna postaja je Pizzeria Cantina nakon koje se ide do Huma na Sutli gdje će biti organizirane i moto igre.

I dalje ima slobodnih mjesta u besplatnim autobusima iz Zagreba i Varaždina. Autobusi kreću oba dana u 16:30, a povratak iz Huma na Sutli je organiziran u 4:00. Rezervacije se primaju na sinisa@hoomstock.com.

LINIJA 1 - Zagreb autobusni kolodvor - Zabok -Krapinske Toplice - Pregrada -Hum na Sutli.

LINIJA 2 - Varaždin gl kolodvor - Ivanec - Lepoglava - Golubovec - Krapina - Đurmanec - Hum na Sutli.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni