Vije-sti

Doček Nove godine na zagrebačkom Fuliranju uz najpoznatiji label elektronske glazbe

Doček Nove godine na zagrebačkom Fuliranju uz najpoznatiji label elektronske glazbe

Svjetski poznati headlineri Todd Terry, Andy Daniell, Blacksoul i Peznt na Strossovom trgu

Proslavite Novu u Zagrebu uz jedan od najpoznatijih svjetskih glazbenih labela i klupskih večeri - Defected i zakoračite u 2019. godinu uz genijalne zvukove house glazbe. Agencija Adriatic Coasting, na čelu s Nickom i Pepijem dovodi sjajnu ekipu: Todda Terryja, Andy Daniella, PEZNT i Blacksoula.

Program počinje 31.12 već od 18 sati i traje do ranih jutarnjih sati prvog dana sljedeće godine, a ulaz na događanje je besplatan. Nakon Dočeka Nove 2019. Fuliranje, nakon 33 dana, zatvara svoja vrata i oprašta se od svojih vjernih posjetitelja do sljedeće godine. Odličan line-up predvodi Todd Terry, američki producent nominiran za nagradu Grammy, pravi mag za classic disco Chicago sound s elementima hip-hopa. Todd je jedna od najcjenjenijih figura u plesnoj glazbi, a nastavlja istraživati nove teritorije kao producent s gotovo dva desetljeća dominacije na plesnom podiju. Njegovi miksevi uključuju imena poput SNAPa i Annie Lennox, George Michaela i Björk.

Već poznato ime sjajnih Defected događanja će nas i uvesti u Novu 2019. Tu je i DJ i producent Andy Daniell, čije je ime već 14 godina uklesano u electro scenu. Postao je jedan od najmlađih rezidenata Defecteda, puštao je glazbu u kultnom londonskom klubu Ministry od Sound, a sinonim je za techno, tech trance, electro i progressive house. Svoju glazbenu viziju donosi i PEZNT, hrvatski house dvojac svjetskog kalibra. Vlasnici su najprodavanije pjesme “Burek” na svjetski poznatom Traxsource servisu. Međunarodnu karijeru grade brojnim izdanjima, među ostalima i za Defected Records, a uskoro izlazi i ono za Dirtybird Records, ovogodišnju najbolju glazbenu etiketu u SAD-u.

S više od sto izdanja za imena poput Defected, Strictly Rhythm ili Ministry Of Sound, domaće ime Blacksoul svoje viđenje house glazbe promovira i kroz vlastiti međunarodno priznati label Blacksoul Music. PEZNT i Blacksoul su dio Defected Croatia festivalske obitelji od početka, a sada će im se pridružiti i na proslavi Nove godine. Uz sjajne ritmove posjetitelji će se moći okrijepiti i uz bogatu domaću i stranu gastro ponudu.

Više informacija o izvođačima potražite na www.fuliranje.com i na društvenim mrežama FB i IG /Fuliranje.

sound-report.com
sound report

Glazbeni magazin o domaćoj nezavisnoj sceni